Interviuri cu finalistii Vocea Romaniei: "Romania nu mai are nevoie de inca un artist care nu spune nimic" - EXCLUSIV

Interviuri cu finalistii Vocea Romaniei:

Ioana Ignat, de la Marius Moga, Alex Musat, din echipa lui Smiley, Teodora Buciu si Robert Botezan, ambii antrenati de Tudor Chirila, sunt cei patru concurenti care vor evolua in finala "Vocea Romaniei", difuzata in aceasta seara, de la ora 20.30, de Pro TV. Ioana Ignat, Alex Musat si Robert Botezan au dezvaluit pentru "Adevarul" cum si-au descoperit pasiunea pentru muzica, ce i-a determinat sa participe la "Vocea Romaniei", ce au simtit pe parcursul competitiei, ce parere au despre adversarii lor, dar si despre artistii alaturi de care spera sa castige marele premiu. Chiar daca vine de la o tanara de 18 ani, trebuie sa va spun sincer ca nu am avut asteptari legate de momentul votului celor de acasa. Am simtit ca este datoria mea sa dau totul pe scena, iar oamenii de acasa nu aveau nicio obligatie fata de mine, doar sa se bucure de ceea ce le aduc editie de editie. Sper sa va incant si sa va umplu sufletele de bucurie cu melodiile pe care le voi interpreta in finala Vocea Romaniei si, de ce nu, sa castig! Am simtit de la inceput un vibe pozitiv in ceea ce il priveste si ma bucur de toate lucrurile pe care le-am invatat de la el, cat si de faptul ca este deschis la propunerile mele.

acum 66 luni (16 Dec 2016)

Ioana Ignat, de la Marius Moga, Alex Musat, din echipa lui Smiley, Teodora Buciu si Robert Botezan, ambii antrenati de Tudor Chirila, sunt cei patru concurenti care vor evolua in finala "Vocea Romaniei", difuzata in aceasta seara, de la ora 20.30, de Pro TV. Castigatorul celui de-al saselea sezon al show-ului va fi ales prin votul telespectatorilor si va primi, pe langa ravnitul trofeu Vocea Romaniei, si un cec in valoare de 100.000 de euro.

Ioana Ignat, Alex Musat si Robert Botezan au dezvaluit pentru "Adevarul" cum si-au descoperit pasiunea pentru muzica, ce i-a determinat sa participe la "Vocea Romaniei", ce au simtit pe parcursul competitiei, ce parere au despre adversarii lor, dar si despre artistii alaturi de care spera sa castige marele premiu. Va prezentam in continuare declaratiile a trei dintre finalisti, dar si momentele care le-au marcat evolutia in show-ul de la Pro TV.

Ioana Ignat, concurenta lui Marius Moga Sper sa fiu un exemplu pentru toti cei care se lasa ingenunchiati uneori de esecuri. Uite ca pe fata aia de 18 din Botosani, doar cu vise in bagaje, esecurile din anii trecuti au adus-o acum in finala Vocea Romaniei

"Adevarul": Cum ti-ai descoperit pasiunea pentru muzica?

Ioana Ignat: Este o binecuvantare sa te nasti una cu muzica, asa ca nu am avut un moment in care sa imi descopar pasiunea pentru muzica. Pur si simplu, am respirat si gangurit muzica din primele secunde de viata.

Cum ai decis sa te inscrii la Vocea Romaniei si, pe langa marele premiu, ce ti-ai dorit sa demonstrezi in acest concurs?

Dorinta de a canta la Vocea Romaniei s-a nascut din dorinta de a ma simti cu adevarat un artist. E ceva ce te duce intr-o alta lume, unde nimic nu mai conteaza in afara de muzica si emotie. Orice om care considera ca are pregatirea necesara sa apara in fata unui public maret, se viseaza pe scena de la Vocea Romaniei. Am incerc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro