Interviul pe care l-a acordat Gabriel Cotabita cu o ora inainte de stopul cardiac

Interviul pe care l-a acordat Gabriel Cotabita cu o ora inainte de stopul cardiac

Nu, dar nu renuntam la dorinta de a ne realiza pro-iectia. Nu te mai uita la femei pe strada, Radule! La noi nu se opereaza cu femei frumoase? Vorbeam doar des-pre faptul ca exista niste criterii pe care ele nu le inde-plinesc.

acum 65 luni (14 May 2015)

Interviu de Radu Buzaianu pentru revista OK! Ai gusturi bune la femei? Gabriel Nu e vorba de gusturile mele. Personal, nu mi-a placut niciodata idolul anilor '60, Brigitte Bardot. Poate si pentru ca, ui-tandu-ne la o fotografie, ne place sa construim proiectii. Nenorocirea cea mai mare intervine cand ajungem sa le cunoastem. Nu, dar nu renuntam la dorinta de a ne realiza pro-iectia. Nu te mai uita la femei pe strada, Radule! (rade) Ne indragostim de proiectii. De aici se construieste dezamagirea. Ce-ti place la o femeie? Si a treia, ce fel de femei iti plac? Pentru ca atunci cand le dai un raspuns inseamna ca ai deja o proiectie facuta. Pe vremuri, nu stiu daca-ti aduci aminte, era re-numitul sablon. Cel prin care femeile trebuiau sa treaca la concursurile de Miss. Dai doar nume de la ei. La noi nu se opereaza cu femei frumoase? Problema e ca eu, cunoscandu-le pe toate, nu pot sa fac parti pris-uri. Fiecare dintre ele au defecte, sunt fermecatoare pen-tru ca sunt femei cu personalitate. Sper ca nu te apuci sa le inventariezi defectele. Nici nu ma gandesc. N-am loc sa spun defectele mele, ce sa mai vorbesc despre ale altora. Vorbeam doar des-pre faptul ca exista niste criterii pe care ele nu le inde-plinesc. Triada asta e una facuta de televiziune. Poti sa vorbesti despre o femeie care a crescut frumos. A inceput apa-rand intr-o revista de barbati. Cea de la Cluj, mica si blonda? Nu canta nimic. Am fost la poker cu ea. (...)

Citeste interviul integral cu Gabriel Cotabita pe www.okmagazine.ro si in numarul revistei OK! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro