INTERVIU Toni Grecu: "Umorul era gura de oxigen in atmosfera sulfuroasa a propagandei comuniste"

Inainte de debutul primei editii a "Superjurnalului", in care Klaus Iohannis si Victor Ponta "se infrunta fara perdea, cu ciocane in cap si pumni in gura", Toni Grecu a punctat, pentru "Adevarul", noutatile aduse de emisiune si a vorbit despre umorul oamenilor din perioada comunista, despre peisajul audiovizual autohton, despre viitorul Serviciului Roman de Comedie si multe altele. Vor vedea in fiecare saptamana, duminica, de la ora 22.00, pe Digi24, stirile cele mai relevante din actualitatea romaneasca, tratate in spirit comic, apoi o noua rubrica de desene animate politice, cu titlul "Republica Animata Romania", "Scoala Vietii", cu SOV (Sorin Ovidiu Vantu - n.red.), si multe altele. Este cel mai bun lucru ce i se poate intampla unui program TV - sa nu fie obligat sa traga in jos nivelul continutului ca sa capteze cat mai multi telespectatori Toni Grecu, realizator TV Spuneati ca transferul de la Pro TV la Antena 1 a fost un esec. De cand nu mai face politica si pare sa fi devenit un om normal, cu probleme, griji, frici si sentimente specifice oricarui muritor de rand, imi place si mai mult.

acum 63 luni (13 Sep 2015)

"Prost, mult si gratis". Asa descrie Toni Grecu comicul de pe micul ecran de la ora actuala. Cu noi, Romania este mai vesela si mai prietenoasa", promite Toni Grecu.

Sezonul de toamna al emisiunii aduce cu el si multe noutati. "Avem doua rubrici noi pe care ni le dorim permanente: , un desen animat in serial cu politicieni de marca. Recunoastem ca personajul virtual, desi este foarte comic si bine jucat de Dragos Musat, nu il poate egala pe original", a mai spus realizatorul TV.

Inainte de debutul primei editii a "Superjurnalului", in care Klaus Iohannis si Victor Ponta "se infrunta fara perdea, cu ciocane in cap si pumni in gura", Toni Grecu a punctat, pentru "Adevarul", noutatile aduse de emisiune si a vorbit despre umorul oamenilor din perioada comunista, despre peisajul audiovizual autohton, despre viitorul Serviciului Roman de Comedie si multe altele.

Toni Grecu: Normal, tot in vacanta, dar mai scurta fiindca o buna bucata din timp am lucrat la noul sezon ("Superjurnal" - n.red.).

Vor vedea in fiecare saptamana, duminica, de la ora 22.00, pe Digi24, stirile cele mai relevante din actualitatea romaneasca, tratate in spirit comic, apoi o noua rubrica de desene animate politice, cu titlul "Republica Animata Romania", "Scoala Vietii", cu SOV (Sorin Ovidiu Vantu - n.red.), si multe altele.

Formatul este acelasi, cu Claudiu Maier si Catalin Neamtu pe Interne si Sport, Iulian Postelnicu pe International, Jojo pe Fashion, Gicu Gojira pe Subcultura Generala, Natanticu Cosmin pe Pro/Contra, subsemnatul pe talk-show si Ghighi Bejan, invitatul special al programului, cu inconfundabilele lui momente de stand-up politic absurd.

Toni Grecu alaturi de echiipa emisiunii "Superjurnal" FOTO Digi24

Ce vom vedea in primul episod?

Desene animate cu Victor Ponta si Klaus Iohannis in care cei doi se vor infrunt... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro