INTERVIU REALITATEA.NET! Klaus Iohannis despre prezidentiale: "Sunt foarte increzator..."

INTERVIU REALITATEA.NET! Klaus Iohannis despre prezidentiale:

Prezent la marele eveniment care a avut loc aseara in piata mare din Sibiu, dupa ce a coborat de pe scena, unde a inmanat un premiu trupei Holograf, primarul Klaus Iohannis a stat putin de vorba cu jurnalisti realitatea.net.

acum 62 luni (19 Sep 2014)

Prezent la marele eveniment care a avut loc aseara in piata mare din Sibiu, dupa ce a coborat de pe scena, unde a inmanat un premiu trupei Holograf, primarul Klaus Iohannis a stat putin de vorba cu jurnalisti realitatea.net. Cat despre viitorul sau politic si alegerile prezidentiale, domnul Iohannis a fost destul de rezervat in declaratii.

"Anul acesta Media Music Awards este un eveniment excelent"

Primarul a Sibiului dorit sa isi exprime multumirea fata de reusita evenimentului. De data aceasta, Media Music Awards este un eveniment excelent. Anul trecut au fost mai putini spectatori, dar anul acesta am hotarat cu organizatorii sa folosim toata piata. Acum sunt peste 30.000 de oameni adunati pentru acest eveniment. Asa cum astazi este capitala muzicii, altadata va fi capitala folclorului, a teatrului si asa mai departe. Este si va fi mereu un oras foarte viu", ne-a mai marturisit Primarul Sibiului, Klaus Iohannis. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro