INTERVIU REALITATEA TV. Jackie Chan: "Imi place sa fiu ocupat. Pentru ca viata este atat de scurta"

INTERVIU REALITATEA TV. Jackie Chan:

"Sunt in industria filmului de 53 de ani. Uneori sunt liber cinci zile sau trei zile si apoi sun la UNICEF, pentru ca sunt Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF, si ii intreb ce sa fac, unde sa merg. Fac filme de 53 de ani si vreau sa fac inca 10, 20 de ani.

acum 73 luni (14 Sep 2014)

"Sunt in industria filmului de 53 de ani. Am fost actor in copilarie, apoi cascador, apoi coordonator, regizor, actor, am facut atat de multe lucruri. Stiu cat de departe pot merge, cat de sus pot sa sar, stiu ce mi se potriveste. De aceea imi scriu singur scenariul, aranjez singur lucrurile, asa ma simt mai bine", spune Jackie Chan.

"Uneori sunt atat de mandru cand le spun oamenilor cat de ocupat sunt. Calatoresc tot timpul, dar sunt atat de obosit. Si cand mi se spune: "Stai linistit, maine nu ai nimic de facut. Uneori sunt liber cinci zile sau trei zile si apoi sun la UNICEF, pentru ca sunt Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF, si ii intreb ce sa fac, unde sa merg. Pentru ca viata este atat de scurta. Acum am 60 de ani, iar 53 dintre i-am dedicat filmului. Fac filme de 53 de ani si vreau sa fac inca 10, 20 de ani. Vreau sa fac cat mai multe lucruri inainte sa mor", spune actorul. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro