INTERVIU Monica Birladeanu, despre "Ferma Vedetelor": "S-a plans mult in emisiune"

INTERVIU Monica Birladeanu, despre

Astazi, 13 februarie, de la ora 20.00, reality-show-ul "Ferma vedetelor" va da startul unei competitii aprige pentru sase perechi de vedete ce vor intra in cursa pentru titlul de Fermierul anului si marele premiu de 50.000 de euro. Pe langa Nea Rata, cel care are grija sa transforme vedetele in fermieri adevarati, Monica Birladeanu, carismatica prezentatoare, care are grija sa le asculte problemele si sa ii ajute sa treaca peste momentele grele, a vorbit la Adevarul Live despre cum a primit propunerea de a prezenta "Ferma Vedetelor", cat de greu le-a fost concurentilor sa treaca peste toate probele dificile si dorul de acasa, dar si despre cum a reusit sa ramana impartiala in conflictele aparute intre concurenti. Ceea ce am remarcat de la inceput, insa, a fost faptul ca au venit extrem de pregatiti, au stiut exact ce sa intrebe la primele cosultari, au stiut exact cum sa se pozitioneze si cum sa evite sa fie victimele unor pedepse colective, de exemplu. Mi-a fost suficient sa vad cateva secvente din emisiunea trecuta pentru a-mi da seama ca e un proiect care seamana foarte mult cu experimentul Stanford, in care un psiholog imparte un lot de student in doua grupuri: de gardieni si de prizonieri si urmareste apoi cum se raporteaza cele doua categorii una fata de cealalta. Eu sunt si sensibila si am tendinta imediat sa ajut oamenii, aproape ca le preiau din probleme, atat de mult ma conectez la cineva care se afla intr-o suferinta de vreun fel, iar aici am invatat cum sa fac sa raman impartiala in ciuda faptului ca am ajuns sa ma apropii foarte tare de concurenti, pentru ca am ajuns sa-i iubesc foarte mult, pentru ca ei sunt foarte iubibili.

acum 12 luni (13 Feb 2018)

Astazi, 13 februarie, de la ora 20.00, reality-show-ul "Ferma vedetelor" va da startul unei competitii aprige pentru sase perechi de vedete ce vor intra in cursa pentru titlul de Fermierul anului si marele premiu de 50.000 de euro.

Pe langa Nea Rata, cel care are grija sa transforme vedetele in fermieri adevarati, Monica Birladeanu, carismatica prezentatoare, care are grija sa le asculte problemele si sa ii ajute sa treaca peste momentele grele, a vorbit la Adevarul Live despre cum a primit propunerea de a prezenta "Ferma Vedetelor", cat de greu le-a fost concurentilor sa treaca peste toate probele dificile si dorul de acasa, dar si despre cum a reusit sa ramana impartiala in conflictele aparute intre concurenti. Trebuie sa ai grija de vedetele scoase din lumea lor si puse la munca de jos. Multe dintre vedetele din acest sezon sunt muzicieni, actori, comedianti, sunt artisti, sunt oameni care lucreaza "cu aer", adica cu diferite emotii, cuvinte, si atunci, multi dintre ei au schimbat maximum un bec in viata lor. Iar vedetele noastre s-au confruntat cu niste obstacole si cu niste lucruri pe care nu le-au facut niciodata, cu tot felul de provocari pe care nu si le-ar fi imaginat atat de complicate. Ceea ce am remarcat de la inceput, insa, a fost faptul ca au venit extrem de pregatiti, au stiut exact ce sa intrebe la primele cosultari, au stiut exact cum sa se pozitioneze si cum sa evite sa fie victimele unor pedepse colective, de exemplu. E o generatie de concurenti mult mai abila decat mi-as fi imaginat eu. A fost si foarte frig, a si plouat, au avut munci serioase si s-au descurcat foarte bine. Au dat dovada de anduranta si multa vointa. Nu m-au convins sa vin din Los Angeles tocmai pentru ca eram in Romania, avusesem deja cateva proiecte aici pe care le terminasem si am primit aceasta propunere cand ma pregateam sa plec. Cred ca m-am ferit in ultimii ani de televiziune tocmai pentru ca simteam ca nu era loc in viata mea pentru a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro