INTERVIU Mona Segall, producator TV: "Publicul roman este foarte pretentios si rasfatat, e greu sa gasesti ceva nou cu care sa-l poti uimi"

INTERVIU Mona Segall, producator TV:

Pentru a putea pleca intr-o astfel de aventura trebuie sa ai alaturi pe cineva cu care te simti in stare sa faci asta, cineva care te cunoaste si pe care te poti baza, altfel este si mai greu. Cred ca e mai avid de divertisment decat altadata, cred ca vrea sa se distreze sanatos, sa iasa din cotidian cu ajutorul acestor show-uri de divertisment, dar in acelasi timp este un public foarte pretentios, mai pretentios decat in multe tari din lume, este un public care are de unde alege pentru ca piata din Romania e competitiva si asa este de multi ani, asa ca vorbim si de un public rasfatat.

acum 74 luni (14 Feb 2018)

Intr-un interviu pentru "Adevarul", Mona Segall, artizana reality show-ului "Asia Express", a vorbit despre noua emisiune cu vedete pe care a realizat-o pentru Antena 1. Producatoarea a dezvaluit peripetiile prin care intreaga echipa a trecut in timpul filmarilor desfasurate in mai multe zone din Asia, precum si despre piata de divertisment autohtona. Desi pare un reality show cu vedete care trec din nou prin momente dificile, totul e diferit fata de ce a mai fost pana acum la micile ecrane din Romania pentru ca vorbim despre Asia si despre vedete care trebuie sa supravietuiasca cu doar un euro pe zi. Care sunt atuurile pe care mizati pentru ca aceasta emisiune sa aiba succes la publicul din Romania? De data aceasta vor participa in perechi, fie ca vorbim de frati, soti, iubiti, mama si fiu sau prieteni si isi vor expune in fata telespectatorilor relatiile asa cum nu au mai facut-o. Reactiile lor in contextul acestei emisiuni sunt neasteptate pentru ca trebuie cu adevarat sa isi depaseasca niste limite si sa se confrunte cu o cultura atat de diferita fata de a noastra. Un alt plus pe care "Asia Express" il aduce este componenta de travel, pentru ca publicul sa afle mai multe despre locurile in care am filmat. Cu siguranta vor exista telespectatori care se vor indoi de faptul ca vedetele chiar au trait cu 1 dolar pe zi. Le-as spune sa se uite atent la show si sa isi dea seama ca panica, disperarea, adrenalina nu se pot truca, nimeni nu ar putea sa joace asemenea roluri, e clar ca ce li se intampla e foarte real. Asadar, ca sa treaca de aceasta "problema" nu trebuie decat sa fie in fata televizoarelor in fiecare luni si marti de la ora 20.00. Pentru a putea pleca intr-o astfel de aventura trebuie sa ai alaturi pe cineva cu care te simti in stare sa faci asta, cineva care te cunoaste si pe care te poti baza, altfel este si mai greu. Am vrut sa avem vedetele din toate zonele, sa avem aventura, sa avem si comedie, sa avem persoane cu relatii frumoase si puternice. Pentru... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro