INTERVIU Mitchel Kotcha, finalist Vocea Romaniei: "Imi placea sa cant si genericul desenelor animate" VIDEO

M-ati sustinut pana aici si am nevoie de voturile voastre mai mult ca niciodata, va rog sa-mi mai dati o sansa, sa fiu Vocea Romaniei si promit ca nu va voi dezamagi niciodata. Cristina Balan, din echipa lui Tudor Chirila, Tomi Weissbuch, de la Marius Moga, si Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, ambii antrenati de Smiley, vor lupta pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro in finala Vocea Romaniei, difuzata in aceasta seara de Pro TV, de la ora 20.30.

acum 85 luni (17 Dec 2015)

"Adevarul": Michel, cum te-au afectat comentariile negative la adresa ta?

Michel Kotcha: Aceste comentarii m-au afectat, in sensul ca ma simteam de parca nu eram om, simteam ca veneam de pe o alta planeta si ca ceva nu era in regula cu mine.

Sincer, nu ma asteptam sa fiu votat de romani, acest gest este un semn, al faptului ca oamenii in Romania ma iubesc si pentru ei vreau sa merg mai departe cu aceasta cariera. pana la urma au plecat din concurs niste voci extraordinare si am simtit nevoia sa ii fac pe toti mandri de mine.

De unde pasiunea pentru muzica?

Muzica a fost mereu prezenta in familia mea, toti fratii mei canta, dar nu la nivel profesionist, asa ca, din cand in cand stateam impreuna si cantam. Mama mea facea parte dintr-un cor si mergeam cu ea la repetitii si asa am prins pasiunea pentru muzica.

Cum te-ai hotarat sa participi la Vocea Romaniei?

Cred ca s-a hotarat cineva pentru mine.

Unchiul meu si-a facut studiile aici si el a propus sa vin si eu. Multi romani sunt plecati in afara in cautarea unui viitor mai bun, dar mie imi place aici si aici vreau sa imi traiesc viata. La inceput mi-a fost putin greu, din cauza climei si a mancarii, dar m-am acomodat repede si acum imi place iarna foarte mult.

FOTO Pro TV

Vei ramane aici dupa finalizarea studiilor?

Da, vreau sa raman aici dupa finalizarea studiilor pentru ca aici mi-am petrecut aproape toata tineretea, mi-am facut o viata aici, la care nu voi renunta niciodata.

Ii voi multumi lui Dumnezeu, iar o parte din bani o voi dona unei fundatii care ajuta copiii defavorizati.

Ce le transmiti oamenilor inainte de marea finala?

M-ati sustinut pana aici si am nevoie de voturile voastre mai mult ca niciodata, va rog sa-mi mai dati o sansa, sa ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro