INTERVIU Mihaela Radulescu, despre noul sezon "Romanii au talent": " Mi-a fost greu sa trimit acasa copii dragalasi sau oameni in varsta adorabili"

Vedeta de televiziune Mihaela Radulescu se va alatura, impreuna cu Bebe Cotimanis, Andrei si lui Andi Moisescu in juriul show-ului "Romanii au talent", despre care spune ca are marele merit de a face dreptate oamenilor minunati. Ei, iata ca ne-am linistit cu totii, chiar de la prima confruntare cu romanii pe care i-am jurizat - sunt din toata gama, de la sublim la ridicol, dar i-am gasit si pe cei care ne-au spulberat orice temere - da, avem romani exagerat de talentati si spun asta cu drag. Am invatat multe de la Andra, de la Andi, dar si de la Smiley si Pavel, caci toti au "mancat pe paine" patru sezoane de succes. Sunt si Ambasador pentru Romania al fundatiei Wings For Life, asa ca ma ocup intens de promovarea maratonului caritabil din trei mai, cand la Bucuresti si in alte 50 de tari, simultan, se va da startul acestei curse superbe - alergam toti pentru cei aflati in scaune cu rotile, cu adanca speranta ca banii pe care-i dam la inscriere vor ajuta substantial cercetarea pentru gasirea unui tratament al leziunilor maduvei spinarii. Juriul jurizeaza, iar pentru toate celelalte exista Smiley si Bartos Si in spatele scenei, ca de obicei, atmosfera va fi intretinuta de Smiley si Pavel Bartos, care vor ajuta concurentii sa scape de orice emotie sau inhibitie si sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

acum 89 luni (12 Mar 2015)

Vedeta de televiziune Mihaela Radulescu se va alatura, impreuna cu Bebe Cotimanis, Andrei si lui Andi Moisescu in juriul show-ului "Romanii au talent", despre care spune ca are marele merit de a face dreptate oamenilor minunati. Intr-un interviu pentru "Adevarul", Mihaela Radulescu a vorbit despre "oamenii strasnici" care s-au prezentat la preselectii, despre o noua carte pe care o semneaza si care este "aproape in tipografie", dar si despre cum a pierdut numarul paginilor din povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de parasutistul austriac Felix Baumgartner. Mihaela Radulescu: "Romanii pe care i-am jurizat sunt din toata gama, de la sublim la ridicol"

"Adevarul": Pe 13 martie incepe al cincilea sezon "Romanii au talent". Ei, iata ca ne-am linistit cu totii, chiar de la prima confruntare cu romanii pe care i-am jurizat - sunt din toata gama, de la sublim la ridicol, dar i-am gasit si pe cei care ne-au spulberat orice temere - da, avem romani exagerat de talentati si spun asta cu drag. Emisiunea aceasta are marele merit de a face dreptate unor astfel de oameni minunati, dar si meritul de a umple sufletele celor care ne vor urmari cu emotii colosale, de o frumusete pura.

Cum sunt concurentii din Moldova fata de cei din Romania?

Am auzit de la Andra si Andi ca in Moldova, la Chisinau, vom avea numai suprize placute. Asa a fost, dar cel putin in acest sezon, ne-au uimit cam la fel de multi si in Romania. Deci, lupta va fi stransa si spectacolul de exceptie.

Numarul atat de mare al oamenilor cu talente uluitoare, care nu au avut pana acum norocul de a fi livrati publicului. Partea buna e ca si perdantii sunt vizibili si au, in consecinta, o sansa mare spre a fi remarcati. Mihaela Radulescu: "Sunt, prin excelenta, un om care Gandeste Liber"

Cum te simti in postura de membru al unui juriu de talent-show? Sunt intr-o echipa de protagonisti, nu mai... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro