INTERVIU Mihaela Buzarnescu povesteste cum a fost "faultata" in drum spre Australian Open

INTERVIU Mihaela Buzarnescu povesteste cum a fost

Mihaela, aflata pentru prima data pe tabloul principal, a ajuns la Melbourne cu doar o zi inainte de a intra pe teren, dupa ce a jucat prima finala WTA din cariera, cea de la Hobart. Eu stiu foarte bine prin ce am trecut ca sa ajung aici, stiu cat am suferit, care a fost munca mea si vreau sa ma bucur de ea. Si evident sa fiu sanatoasa, sa pot sa merg inainte la fel. Nu pot sa intru pe tablou la Sankt Petersburg, dar sper sa o fac la Doha.

acum 56 luni (19 Jan 2018)

Mihaela, aflata pentru prima data pe tabloul principal, a ajuns la Melbourne cu doar o zi inainte de a intra pe teren, dupa ce a jucat prima finala WTA din cariera, cea de la Hobart. Sportiva care va implini 30 de ani peste patru luni a povestit experienta sa din ultima perioada, dar si care sunt planurile de viitor.

Se putea, dar nu a fost sa fie. Mi s-a intamplat sa cad cu una dintre cele mai bune jucatoare din lume. Mai ales in contextul in care am ajuns tarziu la Melbourne si nu am avut timp de nimic. A trebuit sa mai stau cateva ore pe acolo si am ajuns dupa amiaza la Melbourne, cu o zi inainte sa debutez. Pana m-am cazat, am facut un antrenament rapid, nu am avut timp de acomodare. Nici nu am mai jucat aici pe tabloul principal, a fost asa un cumul de factori parca impotriva mea.

Sa vorbim putin despre meci. Genul care daca nu o bati tu, te faci sa te bati singura. Am facut erori, m-am grabit in unele momente, era mai bine sa fi avut rabdare, sa fiu mai calculata.

Ce s-a schimbat in viata ta de cand cu aceasta ascensiune fulminanta? S-a creat asa un val pozitiv in jurul meu, am devenit interesanta, lumea vorbeste, pe retelele sociale sunt cautata, dar pentru mine toate aceste lucruri nu sunt chestii care sa imi creeze presiune. Eu stiu foarte bine prin ce am trecut ca sa ajung aici, stiu cat am suferit, care a fost munca mea si vreau sa ma bucur de ea.

Oho, am un regret mare, dar ce sa fac acum? Nu doresc nimanui sa aiba experienta mea cu accidentarile. E bine ca nu mai am probleme cu genunchii, ma mai doare una alta, insa problemele acelea mari care mi-au stopat cariera au disparut. Mi-as dori sa intru pe tabloul favoritelor la un Grand Slam, as avea o sansa in plus. Si evident sa fiu sanatoasa, sa pot sa merg inainte la fel.

44 este locul ocupat de Mihaela Buzarnescu in clasamentul WTA, la inceputul acestei saptamani

Urmatorul turneu la care vei pa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro