INTERVIU Iulia Albu, critic de moda: "Fac lucrurile natural, nu imi propun sa sochez"

Iulia Albu: Avand in vedere ca am branduit cel mai important proiect de fashion police din Romania alaturi de echipa de la Kanal D si de echipa de la "WowBiz", "Verdict Iulia Albu", participarea in acest juriu va fi, cu siguranta, un alt prilej de a construi un proiect solid si de succes. Deja am o experienta de trei ani in televiziune, o experienta din care am invatat foarte, foarte mult, si, in acelasi timp, am si evoluat intr-un fel in care n-as fi putut sa evoluez. Din nefericire, in cadrul show-ului nu voi putea sa dau celebrele mele note de minus si minus infinit, dar voi gasi o modalitate de a respecta formatul si de a-mi amprenta stilul. Mi se pare pueril sa spun ca am fost vreodata atrasa de moda, asta e o replica celebra a majoritatii pitipoancelor din Romania Iulia Albu, critic de moda Cand ai inceput sa fi atrasa de fashion, stil, moda? Am exploatat foarte mult si partea de sculptura, eu urmand sa fac si un master in sculptura incepand de anul viitor. Nu, din moment ce am decis sa schimb domeniul, sa iau o alta facultate de stat de la zero. Dupa ce incepusem sa lucrez cu cateva branduri, pe partea de strategie si chiar si de creatie, am hotarat ca era momentul sa si argumentez profesional ceea ce faceam. Deja incepusera sa vina foarte multe propuneri de la reviste, de la tot felul de alte branduri. Cu toate acestea, am inteles necesitatea de a fi educata si de a fi informata permanent, de aceea consider ca im orice pas pe care il fac am nevoie de toate studiile in domeniu. Fiecare aveam calea noastra si consider ca trebuie sa fim sinceri cu noi insine si trebuie sa ne dam seama care sunt lucrurile pe care le putem face cu adevarat bine si din care putem lasa ceva in urma.

acum 64 luni (17 Aug 2016)

Vine dupa o zi lunga de filmari si pare destul de epuizata. Dar, daca nu s-au observat accesorii, machiaj strident pe fata si pantofi si rochii lungi, inseamna ca Iulia Albu e pur si simplu obosita. Reporterul s-ar fi asteptat la o atitudine usor iesita din comun, bombastica, dar, dincolo de comentarii si pareri, Iulia Albu e la fel ca noi toti. Iulia Albu si "Bravo, ai stil"

"Adevarul": Cum crezi ca o sa te descurci in postura de jurat al emisiunii "Bravo, ai stil"?

Iulia Albu: Avand in vedere ca am branduit cel mai important proiect de fashion police din Romania alaturi de echipa de la Kanal D si de echipa de la "WowBiz", "Verdict Iulia Albu", participarea in acest juriu va fi, cu siguranta, un alt prilej de a construi un proiect solid si de succes. Deja am o experienta de trei ani in televiziune, o experienta din care am invatat foarte, foarte mult, si, in acelasi timp, am si evoluat intr-un fel in care n-as fi putut sa evoluez. Avand anumite studii la baza am putut sa explorez si o alta latura a mea. In acest moment, atat eu, cat si intreaga echipa detinem toate elementele pentru a face un show de exceptie. Dar, alaturi de coregraful cu care lucrez sunt sigura ca vom face un spectacol foarte interesant. La fel si incaltamintea si absolut tot, ca deobicei.

Galele vor fi difuzate in fiecare duminica, de la ora 20:00, sunt spectacole in sine, cu invitati speciali, tot in gale au loc eliminarile. In timpul saptamanii, emisiunea e difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:00.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, spunea ca Romania e pregatita pentru un show de tip fashion.

"Bravo, ai stil" nu este un show de moda. Cu siguranta ca piata din Romania este pregatita pentru foarte multe lucruri, dar uneori este nevoie de o mana puternica, care sa aiba curajul sa faca lucrurile la momentul potrivit. Asa cum Kanal D a pariat intotdeauna pe mine si a avut dreptat consider ca si acest "Bravo, ai s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro