Interviu | Horia Tecau: "Strainii sunt mai profesionisti, fac eforturi mai mari decat noi. Multe dintre rezultatele noastre in tenis au venit din surprize, din eforturi individuale"

De ani buni in topul mondial la dublu, triplul finalist de la Wimbledon analizeaza cu rabdare contextul in care se gaseste echipa de Cupa Davis a Romaniei, inainte de meciul din weekend cu Suedia.

acum 71 luni (12 Sep 2014)

A fost visul comun pe care l-au avut trei pusti ce-si imparteau victoriile la 12 ani, transformat in realitate odata cu trecerea anilor.

Dintre cei trei, chiar daca se fereste sa o declare fatis, Horia poseda acum toate atuurile si insumeaza toate calitatile de lider. De ani buni in topul mondial la dublu, triplul finalist de la Wimbledon analizeaza cu rabdare contextul in care se gaseste echipa de Cupa Davis a Romaniei, inainte de meciul din weekend cu Suedia. In plus, vorbeste despre revenirea lui Florin Mergea, despre secretul succesului gemenilor Bryan, despre obiectivele urmatoare, despre sansele de a prinde cu Rojer un loc la Turneul Campionilor sau despre situatia financiara a unui jucator de dublu. Sa vedem ce a iesit:

Minusurile noastre versus minusurile suedezilor: cum ti se pare lipsa de jucatori de top la masculin a ambelor tari?

La noi, cred ca este rezultatul sistemului care a fost implementat in tara. Daca ai ocazia sa calatoresti putin, vezi imediat cum se pregatesc ceilalti, ce conditii, ce program au si cat investesc in sport si in tenis. Vorbesc de francezi, englezi, italieni, chiar si sarbi, croati. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro