INTERVIU Gica Hagi dezvaluie care e lucrul pe care il uraste cel mai mult: "E o treaba romaneasca, ce nu-mi place"

INTERVIU Gica Hagi dezvaluie care e lucrul pe care il uraste cel mai mult:

Echipa lui Gica Hagi depinde doar de ea, pentru a triumfa la final, intrucat e avantajata de rezultatele din meciurile directe atat cu FCSB cat si cu Dinamo. De aceea la 37 de ani m-am lasat de fotbal, pentru ca nu mai aveam motivatie si mi-am gasit alt obiectiv. Potentialul lor de crestere depinde de noi, de felul in care ii pregatim, ii selectam. Sunt multe etape care pot schimba jucatorul E mandru de copii lui Gica Hagi e un tata fericit si foarte mandru de copii sai.

acum 77 luni (5 May 2017)

Echipa lui Gica Hagi depinde doar de ea, pentru a triumfa la final, intrucat e avantajata de rezultatele din meciurile directe atat cu FCSB cat si cu Dinamo. Dincolo de orice deznodamant, Hagi este insa multumit de tot ce se intampla la Viitorul si la Academie.

Gica, Viitorul mai are doua meciuri si poate iesi campioana. Nimic nu e usor, nimic nu e imposibil. Ne dorim, vrem, dar sa vedem daca si putem. Ne aflam la al cincilea sezon in Liga I si titlul ar fi o incununare perfecta a muncii noastre de aici. Multa munca si un plan bun de care ne-am tinut. Jucatorul de fotbal e pregatit mental foarte bine, daca are tehnica, e antrenat si sta bine fizic. Sunt aspecte care se antreneaza zi de zi. Eu zic ca daca am ajuns sa ne batem cu cele mai bune echipe din Romania ne-am insusit aceste lucruri. Proiectul nostru a fost sa construim ceva si ne-am axat pe tineri, pentru ca tanarul poate avea o progresie extraordinara. Ei pot sa aiba o explozie, asa cum unii de la noi au avut deja. Important e si talentul, de fapt cu asta incepi, cu selectia, apoi lucrezi cu ei. Daca nu credeam in proiect, nu ma apucam de el si nu ajungeam sa ma bat la titlu in Liga I.

Nu suporta minciuna

Care e principiul de baza implementat de tine? Atunci cand te agati de o minciuna iti crezi un alibi. Ceva de genul, n-am facut asta din cauza vecinului. Hagi nu obliga pe nimeni decat de trei ori. Depinde doar de ei pe ce drum vor merge. Baietii simt presiunea finalului de sezon? Presiunea o simte cel care nu e pregatit de examen. E un test si asta in cariera unui jucaror. Cum ar fi aratat Viitorul daca nu trebuia sa vanda fotbalisti? Obiectivul Academiei e sa scoatem jucatori, sa-i formam si sa-i lansam. N-am facut acest proiect ca sa caut al doilea Hagi, ci ca sa scot fotbalisti, indiferent de numele lor. Esti multumit de ce s-a realizat pana acum? Vrem sa dezvoltam tot ce am deprins si experimentat in acesti opt ani, sa fim perfecti. Si eu am invatat multe in ulti... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro