INTERVIU de la Melbourne cu Simona Halep: "Recunosc, sunt un pic nervoasa!". Ce asteapta jucatoarea noastra de la meciul cu Shelby Rogers

INTERVIU de la Melbourne cu Simona Halep:

Simona s-a antrenat toata saptamana la Melbourne si spune ca se simte bine in ciuda faptului ca nu a inceput anul asa cum se astepta, pierzand la Shenzhen in al doilea tur. 6 prezente la Australian Open are Simona Halep, rezultatele ei fiind urmatoarele: 2011 (turul III), 2012 (turul I), 2013 (turul I), 2014 (sfert de finala), 2015 (sfert de finala), 2016 (turul I) Suprafata de joc ti se pare prea rapida? Meciul Simonei Halep este programat in noaptea de duminica spre luni, la ora 2.00 Adevarul la Australian Open 2017 - proiect sustinut de Aqua Carpatica

acum 45 luni (15 Jan 2017)

Simona s-a antrenat toata saptamana la Melbourne si spune ca se simte bine in ciuda faptului ca nu a inceput anul asa cum se astepta, pierzand la Shenzhen in al doilea tur. Ea a vorbit, intr-un cadru oficial, inaintea meciului de debut, raspunzand intrebarilor ziaristilor din intreaga lume,si a dat asigurari ca totul este ok acum.

Cum te simti?

Sunt ok. M-am pregatit foarte bine saptamana aceasta si desi sunt un pic nervoasa cred ca e normal asta. Astept sa intru la joc.

Simti o presiune pentru e s-a intamplat anul trecut?

Sper sa fie mai bine anul acesta. Acum ma gandesc doar la ce va fi anul acesta si sunt nerabdatoare sa joc.

Vei juca primul meci pe arena Rod Laver, arena centrala.

Da. e ceva special sa deschid turneul pe cea mai mare arena. la Rolland Garros de doua ori chiar. Voi incerca sa dau insa ce pot mai bun ca sa castig.

6 prezente la Australian Open are Simona Halep, rezultatele ei fiind urmatoarele: 2011 (turul III), 2012 (turul I), 2013 (turul I), 2014 (sfert de finala), 2015 (sfert de finala), 2016 (turul I)

Suprafata de joc ti se pare prea rapida?

Nu, nu, e ok. Am avut sansa sa ma antrenez pe Rod Laver Arena de cateva ori.

Analistii de la Australian Open spun despre tine ca esti una dintre cele mai rapide jucatoare pe suprafete reduse.

Da, am auzit asta. Ce sa zic, ma bucur sa aud asta.

Esti constienta de acest avantaj?

Da, stiu ca joc rapid. Cateodata ma duc putin inapoi ca sa ma apar, dar in mintea mea e sa lovesc mingea cat mai rapid si sa termin punctul cat mai repede. Incerc mereu sa lovesc si sa fiu rapida pe teren.

E diferita pregatirea de la Australian Open fata de cea de la US Open?

Nu e nimic special. Acum am schim... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro