Interviu cu Ion Tiriac: "Simona Halep trebuie sa schimbe ceva in jocul ei"

Interviu cu Ion Tiriac:

Ce a spus Ion Tiriac la DigiSport @ Sper ca anul 2015 sa fie nu mai bun, ci radical mai bun, pentru ca ne vin si banii de la Bruxelles si sunt foarte multi, pentru sport. Eu sunt pregatit sa pun maine 30 de milioane intr-un cont, sa vina Guvernul cu inca pe atat si eu merg la opozitie sa luam acordul de la toata lumea.

acum 82 luni (6 Feb 2015)

Ce a spus Ion Tiriac la DigiSport

@ Sper ca anul 2015 sa fie nu mai bun, ci radical mai bun, pentru ca ne vin si banii de la Bruxelles si sunt foarte multi, pentru sport.

@ E o rusine sa consideri ca ala se numeste buget pentru sport, intr-o tara care 50 de ani s-a laudat cu un singur lucru unde putem sa stam egali cu toata lumea la masa, cu sportul.

@ Eu sunt dispus si sunt si alti oameni care trebuie sa dea inapoi sportului, pentru ca n-am semanat nimic in 25 de ani.

@ Eu ma mandresc ca in 1964 am fost participant la Olimpiada de iarna cu nationala de hochei. Exista acum o locatie pentru un nou patinoar, eu dau doua milioane, stau de un an cu ei ca sa gasim o solutie. Doamna Szabo trebuie sa gaseasca un artificiu sa faca rost de aia 24 la suta din 2 milioane, pe care sa-i dea inapoi la Finante.

@ Inteleg ca domul Iohannis e mare jucator de tenis, sa dea Dumnezeu sa invete si sa patineze, poate face ceva.

@ In ziua de azi, patinajul, natatia, gimnastica, trebuie sa intre la sanatate si invatamant.

@ La Piatra Arsa trebuie facute un bazin olimpic, o sala de gimnastica, un patinoar, o sala polisportiva pentru judo, lupte si alte sporturi. Eu sunt pregatit sa pun maine 30 de milioane intr-un cont, sa vina Guvernul cu inca pe atat si eu merg la opozitie sa luam acordul de la toata lumea.

@ As vrea sa mai fac o Universitate de la A la Z, pe 20 de hectare, cu partener american si un Centru National de Tenis.

@ Simona trebuie sa schimbe jocul ca sa se bata cu astea de 2 metri. Sa dea mai repede, nu mai tare, ca mai tare ca Serena nu poate. - Maria Sarapova), dar sa o lasam ca o s-o bata si pe ea. Eu sper ca Halep sa ramana in primele 8 pana isi consolideaza jocul si n-o mai scoate nimeni de acolo. Jucatorul trebuie sa fie convins ca el stie mai bine si sa asculte, daca nu, nu merge.

Trager... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro