Interviu cu Halep, inaintea partidei cu Serena Williams: "Nu ma gandesc la locul 1, cat ea inca mai joaca"

Interviu cu Halep, inaintea partidei cu Serena Williams:

Eu sunt in top doar de un an si mi-am dat seama cat de greu este sa faci fata presiunii. Sunt increzatoare ca pot sa mai castig titluri si sa urc in clasament, dar sunt multumita de ce am relizat pana acum, de locul meu actual si de jocul meu.

acum 104 luni (2 Apr 2015)

Americanca are 4-1 la meciuri directe, pentru ca abandonul de la Indian Wells nu e contabilizat in palmresul dintre ele. Partida Serena - Simona are loc de la 4 dimineata, in direct pe DolceSport. Dupa meciul castigat cu Sloane Stephens in sferturile de finala, Simona Halep a raspuns intrebarilor jurnalistilor veniti in numar masiv la conferinta de presa.

Cat de bine te simti sa fii locul 3 mondial? Dar e greu pentru mine sa ma gandesc la locul 1. E Serena de nebatut? O admir mult si am invatat multe lucruri de la ea. De cate ori joc cu ea, simt ca ies mai puternica din aceste intalniri. Nu e usor sa stai in top atat de multi ani. Eu sunt in top doar de un an si mi-am dat seama cat de greu este sa faci fata presiunii. Dar ea e o mare campioana si stie cum sa se descurce. Sunt increzatoare ca pot sa mai castig titluri si sa urc in clasament, dar sunt multumita de ce am relizat pana acum, de locul meu actual si de jocul meu. Visul meu este sa castig un Grand Slam, nu stiu daca voi reusi in aceatsa viata, dar muncesc din greu pentru a mi-l indeplini. Dansul spune ca am tot ceea ce trebuie sa castig un Grand Slam, dar trebuie sa muncesc si sa fiu rabdatoare.

Am fost dezamagita ca nu am putut juca la Indian Wells cu Halep, abia astept sa joc acum Serena Williams, locul 1 WTA ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro