Interviu cu DJ Dodo: o legenda a muzicii nu va fi uitata la fel de usor ca o vedeta X Factor sau un Justin Bieber

Interviu cu DJ Dodo: o legenda a muzicii nu va fi uitata la fel de usor ca o vedeta X Factor sau un Justin Bieber

Niciun eveniment nu e la fel pentru doi oameni si am vrut sa aflu despre Electric Castle daca e la fel pentru oameni care sunt pe scena si produc muzica pentru cei din fata acesteia. Un Rolling Stones, David Bowie sau - sa zic si de pe scena mai electronica - Underworld sau Daft Punk nu se uita, cum va fi uitata, de exemplu, o vedeta de X Factor sau un Justin Bieber", explica acesta.

acum 73 luni (10 Aug 2016)

Niciun eveniment nu e la fel pentru doi oameni si am vrut sa aflu despre Electric Castle daca e la fel pentru oameni care sunt pe scena si produc muzica pentru cei din fata acesteia.

Un DJ, un disc jockey sau doar un deejay, ii spui cum vrei, este o persoana care mixeaza. Daca ai trait prin cluburi sau pe la festivaluri cateva ore, atunci ai alta imagine despre un asa om decat cineva care a ajuns cuvantul doar la radio. Ce nu s-a schimbat e ca DJ-ul mixeaza in timp real, e o reprezentatie live, iar fiecare are un stil al sau, un set de cunostinte si de aptitudini pe care sa le prezinte publicului.

DJ Dodo sustine ca dupa un festival precum Electric Castle - in aer liber, cu cateva scene, cu mii de oameni - mereu ramane cu energie pozitiva, un vibe, dupa cum denumeste el starea. La editia de anul acesta a avut si un moment special, a impartit scena cu Skrillex, un DJ mai cunoscut si cel care a avut show-ul din ziua de sambata. Pentru mine o masina ideala trebuie sa aiba un consum mai mic, sa aiba trapa si sa aiba sonorizare buna in ea - DJ Dodo. Mi s-a parut amuzant, interesant, ca un DJ atat de cunoscut sa se distreze chiar langa mine, pe setul meu", isi aminteste acesta.

"Pe cat de frumos e sa faci muzica, de trait niciodata n-am vrut din muzica, am vrut doar sa fie ea, sa ma ocup de asa ceva. Dar acum situatia in Romania e mult mai buna, la nivel de festivaluri. Eu zic ca suntem pe drumul cel bun, ca sa ajungem ca un festival de . Line-up-uri minunate avem, echipe de organizatori super tari avem, iar locuri frumoase de asemenea. Poate mai avem nevoie de o atitudine mai deschisa, o gandire mai pozitiva si mai clara, fara ura", descrie acesta starea din industria muzicala a lui 2016.

Unde se trage linie intre ceea ce vrei sa faci si ceea ce se asteapta publicul sa faci pentru el? "De ceva timp am inceput, am incercat si cat de cat am reusit sa educ putin publicul. Fac... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro