Interviu cu cel mai iubit cuplu de actori turci, Halit Ergenc si Berguzar Korel

Interviu cu cel mai iubit cuplu de actori turci, Halit Ergenc si Berguzar Korel

Il stiti din rolul atotputernicului sultan Suleyman, iar acum il revedeti la Kanal D tot intr-un film istoric, imbracand hainele colonelului Cevdet, unul dintre oamenii de incredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk din timpul Razboiului de Independenta din Turcia (1919), si jucand alaturi de sotia sa, care o interpreteaza pe frumoasa Azize.

acum 32 luni (27 Oct 2017)

Il stiti din rolul atotputernicului sultan Suleyman, iar acum il revedeti la Kanal D tot intr-un film istoric, imbracand hainele colonelului Cevdet, unul dintre oamenii de incredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk din timpul Razboiului de Independenta din Turcia (1919), si jucand alaturi de sotia sa, care o interpreteaza pe frumoasa Azize. Acesta este cel de-al doilea proiect comun al lui Halit Ergenc cu Berguzar Korel, dupa la fel de popularul serial "1001 de nopti". Iata cum reusesc cei doi actori turci sa fie parteneri si acasa, si pe platourile de filmare si cum arata viata lor dincolo de stralucirea ecranului.

Halit Ergenc: Fiecare rol pe care il primesc il tratez la fel, cu aceeasi preocupare de a-l dezvolta si a-l aprofunda. Rolul din Suleyman a fost "copilul" adorat de public, este adevarat, dar consider ca acelasi lucru se poate intampla si cu rolul din "Patria mea esti tu". Este o poveste extraordinara, porneste de la un personaj real, Cevdet, un adevarat erou al Turciei.

Berguzar Korel: Filmele de epoca recreaza lumi si perioade disparute, ele sunt o cautare si o reconstituire a timpului pierdut. Insa, indiferent ca este o poveste din zilele noastre, fie de acum cinci sute de ani, implicarea si atasamantul meu fata de rol este aceeasi. Credeti ca producatorii vor incerca sa va ofere de-acum incolo mai mult astfel de roluri? Succesul de care s-a bucurat Suleyman a facut ca rolul sa fie considerat un reper pentru cariera mea. "Suleyman" a aratat ca daca exista o poveste magnifica, decoruri extraordinare, actori si bugete pe masura, rezultatul este ceva maret. De asemenea, rolurile din "1001 de nopti" au fost foarte iubite de public, iar acum asta se intampla si cu cele din "Patria mea esti tu". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro