INTERVIU Cristian Rachitan, medicul vedetelor in New York: "Medicamentele au devenit atat de agresive, incat te tratezi de una si creezi alte doua boli"

INTERVIU Cristian Rachitan, medicul vedetelor in New York:

Cristian Rachitan tine sa precizeze ca este newyorkez de peste 30 de ani, medic naturopat (o ramura a medicinei alternative care valorifica remedii naturale, precum apa, aerul sau soarele pentru tratarea bolilor) si a intrat in Top 5 "cei mai buni diagnosticieni din lume". Una este faptul ca astazi mancarea este din ce in mai sintetica si gradul organic scade, iar apoi este faptul ca din cei in ce mai mult se utilizeaza conservanti pentru ca mancarea sa se pastreze cat mai mult si sa poata sa o vanda si peste un an daca e posibil. Eu ma simt dator fata de Romania, simt ca trebuie sa fac ceva pentru tara mea fiindca aici lucrurile merg foarte greu, probleme sunt din ce in ce mai mari, totul merge intr-o directie in care nu ar trebui sa mearga si atunci ma simt indatorat sa fac ceva pentru tara, sa incerc sa ajut. Desi Romania este o tara minunata, din pacate aici este incomod de trait pentru ca oamenii care o conduc nu le pasa de semenii lor, nu le pasa de neam, nu le pasa de nimic, nu au niciun sentiment de datorie, de bine pentru a pastra tara si bogatiile ei. A adevarat, cu guvernul asta este putin mai bine, Ciolos este un om de bine, chiar de foarte bine, un om de calitate, serios, cumpatat, dar sunt atat de inradacinite coruptia si raul incat nu stiu cum se poate face ceva.

acum 70 luni (8 Aug 2016)

Cristian Rachitan tine sa precizeze ca este newyorkez de peste 30 de ani, medic naturopat (o ramura a medicinei alternative care valorifica remedii naturale, precum apa, aerul sau soarele pentru tratarea bolilor) si a intrat in Top 5 "cei mai buni diagnosticieni din lume". A plecat din Romania atunci cand nu implinise 20 de ani si spune ca a avut norocul de a fi cerut in casatorie de o tanara care lucra la Casa Alba pentru presedintele Reagan.

Medicul a acordat un interviu pentru ziarul "Adevarul" cu prilejul unui vizite pe care a facut-o recent la casa parinteasca din Gura Vaii, o mica localitate de la marginea municipiului Drobeta Turnu Severin.

Adevarul: Cum pot fi oamenii fericiti intr-o lume in care stresul, nemultumirile legate de viata profesionala sau personala descriu cel mai bine viata lor? Fericirea pleaca pur si simplu de la senzatia de a te simti implinit. Sunt mai multi actori care concura la lucrul acesta, dar una peste alta te simti implinit atunci cand simti ca ai facut ce trebuie sa faci, ca esti util, ca esti de ajutor celor din jur si asta este fericirea adevarata. Fericirea pe care noi o percepem sau o numim de-a lungul vietii este de fapt o multumire sau o satisfactie, dar nu este o fericire adevarata. Fericirea adevarata este atunci cand viata iti este usoara pentru ca tot ceea ce faci iti iese, tot ceea ce vrei sa faci iti merge, ti se indeplineste si atunci nu trebuie sa faca eforturi auxiliare sau munca in plus. Pentru a-ti implini planul vietii este simplu si este usor, dar cand pleci de acolo, cand vrei sa faci altceva decat ceea ce ti-ai planificat la inceputul vietii, atunci viata ti se ingreuneaza, apar neplacerile, apar oboselile, apar esecurile, apar asa-zisele ghinioanele, apar problemele, dificultatile, problemele vietii. Rep.: E adevarat ca ne putem prelungi viata in functie de modul in care gandim? Putem sa o facem mai scurta daca facem rau si foarte rau, cand intram intr-un conflict cu noi insine, ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro