INTERVIU Creatorul si scenaristul serialului "Vikingii", despre noul sezon: "Am pus paganii impreuna cu crestinii"

INTERVIU Creatorul si scenaristul serialului

Creatorul si scenaristul "Vikingii" a dezvaluit care este tema principala a noului sezon, cam cat mai este pana la finalul seriei, dar si detalii despre un nou personaj, episcopul Heahmund, si cum a ajuns sa fie interpretat de actorul irlandez Jonathan Rhys Meyers. Ivar a fost unul dintre cei mai cruzi si mai de success vikingi si suntem foarte norocosi pentru ca il avem pe Alex Hogh Andersen care sa joace personajul Ivar, este un actor genial. Odata ce ai personajele si povestea pe care vrei sa o spui, devine distractiv sa le pui impreuna si sa iti dai seama in ce circumstante se vor afla sau de care vor avea nevoie. Ne pricepem sa realizam niste scene de lupta foarte frumoase si le facem mai bine decat multe alte show-uri, dar modul in care Ivar si Heahmund se lupta si exista este incredibil.

acum 64 luni (30 Nov 2017)

Sezonul 5 al serialului-drama "Vikingii" debuteaza in aceasta seara, de la ora 21.00, la History Channel. Fanii se vor putea bucura de doua episoade din noul sezon, urmand ca din luna decembrie sa urmareasca un episod pe saptamana, difuzat joia.

De-a lungul celor zece episoade, telespectatorii vor putea urmari cladirea unor aliante surprinzatoare, dar si tradari neasteptate care au loc pe masura ce vikingii lupta sa cucereasca lumea. Mai mult, Bjorn isi urmeaza destinul pe Marea Mediterana si Floki, care jeleste moartea sotiei sale, Helga, porneste pe mare lasandu-si soarta in mainile zeilor.

Michael Hirst, laureat si nominalizat la premiile Emmy si Globurile de Aur, a oferit un interviu, obtinut de "Adevarul" cu ajutorul History Romania. Creatorul si scenaristul "Vikingii" a dezvaluit care este tema principala a noului sezon, cam cat mai este pana la finalul seriei, dar si detalii despre un nou personaj, episcopul Heahmund, si cum a ajuns sa fie interpretat de actorul irlandez Jonathan Rhys Meyers. Tratatele si aliantele sunt facute si apoi rupte, iar fiecare persoana isi urmareste doar propriul interes.

Pana la finalul sezonului patru am fost inchisi in lumea familiei lui Ragnar, astfel ca am avut un fir narativ limitat, cu una sau doua povesti pe care lumea sa le urmareasca. Daca discutam despre aventuri, pana acum am fost doar in Franta, insa odata cu sezonul cinci ne largim orizonturile si patrundem si in alte lumi. Personajele devin din ce in ce mai ambitioase si se aventureaza mai mult pe Mediterana si in Islanda. Fratii se despart, formeaza aliante diferite si incep sa adune din ce in ce mai multi oameni in jurul lor.

In sezonul cinci, seria continua sa se mareasca si sa se consolideaze, evidentiindu-i mai mult pe fii. Am spus de la inceput ca acest serial nu este doar despre Ragnar, ci despre Ragnar si fiii sai. Parca am asteptat o viata intreaga sa il pot in... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro