INTERVIU Adrian Enache, cantaret: "Am fost confundat cu George Clooney, am dat si autografe in numele lui"

INTERVIU Adrian Enache, cantaret:

Cat despre muzica, Adrian Enache a povestit despre perioada Phoebus, despre legatura puternica pe care a avut-o cu Mihaela Runceanu si apasarea pe care a simtit-o dupa moartea ei, despre Festivalul Mamaia, unde a fost interzis din cauza ca era "prea occidental", dar si despre industria muzicala de astazi, in care, crede el, stralucirea artistilor adevarati este umbrita de "baloane de sapun". La momentul cand s-a terminat "Te cunosc de undeva" asteptam o provocare, am lansat niste doleante sefilor de programe de la Pro TV si de la Antena 1. Cu unii dintre ei am mai lucrat, de exemplu la "Vara pe val", unde am mai dat o "proba", cand la ora 20.30 nu era nimeni pe plaja si menirea mea era sa adun public cu jumatate de ora inainte de emisiune, desi nu mi-o cerea contractul. Unii dintre oamenii de la TVR au facut parte si din echipa mea de atunci si stiu ce poate nebunul, asa ma alinta ei, iar cand au vazut ca eu sunt propunerea pentru prezentator s-au bucurat si au venit cu toata forta. In primul rand, avem un band cu care canta absolut toata lumea, in emisiunea asta nu o sa vedeti vedete de carton pentru ca o sa le fie teama sa vina, asa cum multe sunt consacrate, internationale si nu vin la "Te cunosc de undeva" pentru ca este foarte greu, pentru ca acolo vede lumea daca te poti numi artist sau vedeta cu adevarat. De 21 de ani e ca la Hollywood, daca ar fi zi de zi nu cred ca ar tine, si ea e de aceeasi parere cu mine, e vorba de respectul reciproce, sa stii valoarea celuilalt. Eram cu genunchii juliti, de mic imi placea sa atac poarta, ma bateam cu fundasii adversi, si meciurile le jucam pe terenuri de pamant, aveam mingi cu siret, iti dadea una d-aia in cap...Dimineata alunecai ca era pamantul ud, te juleai, iti curgea sange, sangele amestecat cu pamant, dar nu mai conta, era bucuria atat de mare! Eram la o finala de juniori la Mangalia, jucam cu Farul Constanta, era 0-0 la pauza, am venit la vestiar si eu am inceput sa cant, Abba, Bonnie M, toti colegii au uitat de meci, au inceput sa cante, sa danseze, sa bata ritmul. Asta le povesteam prietenilor, la 20 de ani, la 30, la 40 nu m-a vazut nimeni, acum ma vad toti si vin tot mai multe contracte de publicitate si multe firme imi solicita imaginea in fiecare zi.

acum 45 luni (30 Oct 2016)

Adrian Enache a copilarit in "cel mai frumos oras din lume", Galati, si inca mai are in nas mirosul de Dunare. A jucat fotbal cu genunchii juliti, pe un teren de pamant si cu "o minge cu siret". Echipa lui era sa piarda o finala cu Farul Constanta dupa ce la pauza a inceput sa cante si colegii s-au simtit atat de bine incat au uitat sa se intoarca pe teren. Si in final a ales muzica, dar nu a renuntat la lumea fotbalului, face parte din Nationala de Fotbal a Artistilor si este prieten cu oameni din aceasta industrie.

Cat despre muzica, Adrian Enache a povestit despre perioada Phoebus, despre legatura puternica pe care a avut-o cu Mihaela Runceanu si apasarea pe care a simtit-o dupa moartea ei, despre Festivalul Mamaia, unde a fost interzis din cauza ca era "prea occidental", dar si despre industria muzicala de astazi, in care, crede el, stralucirea artistilor adevarati este umbrita de "baloane de sapun".

Adrian Enache face echipa cu Paula Seling si Ovi la Televiziunea Romana, unde prezinta in fiecare sambata, de la ora 16.00, emisiunea de divertisment "Duelul Pianelor".

Adrian Enache: Este o reala provocare pentru un tip ca mine, care este foarte spumos, care este tot timpul in cautare de nou si de calitate. Eu am avut foarte multe oferte de emisiuni, insa singura pe care am acceptat-o a fost "Te cunosc de undeva", care intr-adevar e o scoala. Cat sunt de plimbat prin lume si cate premii internationale am luat, tot am mai avut ceva de invatat si le multumesc colegilor de la Antena 1, care sunt absoluti minunati. Cum spuneam, eu sunt tot timpul in cautari, tot timpul vreau sa ma autodepasesc, sunt tot timpul intr-o competitie, asta am mostenit-o de la fotbal. La momentul cand s-a terminat "Te cunosc de undeva" asteptam o provocare, am lansat niste doleante sefilor de programe de la Pro TV si de la Antena 1. Eu am inteles, altii mai rautaciosi imi spuneau ca nu vor sa-mi dea emisiune, dar ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro