Internautii cer demisia ministrului Educatiei. Manifestatia "Biblioteca pentru Pop" va avea loc marti

In cele din urma, societatea romaneasca a putut remarca faptul ca Educatia a ajuns sa fie condusa de o persoana cu grave probleme de background profesional si chiar si de exprimare: gafele legate de si fac parte deja din biografia publica a domnului Pop. Ne dorim ca guvernantii sa pretuiasca stiinta de carte si nu mai acceptam ca impostura, complicitatea si lasitatea sa guverneze sistemul de invatamant.

acum 79 luni (16 Sep 2017)

Un protest intitulat "Biblioteca pentru Pop", organizat de "Coruptia Ucide" este anuntat sa aiba loc marti. Citeste si: VIDEO Liviu Pop, ministrul Educatiei, nu stie cand se scrie "copii" cu trei de "i"

"Hai sa ii ducem o carte lui Pop si sa ii cerem demisia! Milioane de copii si de parinti au privit, in ultimele saptamani, cum deciziile halucinante ale lui Pop duc scoala romaneasca spre haos complet. Cea mai recenta masura care a dat peste cap Educatia din Romania a fost ordinul de ministru privind interzicerea materialelor auxiliare, care a proivocat situatii aberante: parintii s-au plans ca elevii sunt perchezitionati in ghiozdane, profesorii ca nu mai au cum sa predea la clase, Gazeta Matematica a fost considerata interzisa in scoli iar soarta examenelor din acest an scolar a devenit incerta.

Din ministrului Pop mai amintim: Manualul Unic la clasa a cincea, Manualul de Sport, convingerea ca, desi in Romania Educatia e gratuita, asta inseamna doar ca elevii nu platesc, nu si parintii lor.

In cele din urma, societatea romaneasca a putut remarca faptul ca Educatia a ajuns sa fie condusa de o persoana cu grave probleme de background profesional si chiar si de exprimare: gafele legate de si fac parte deja din biografia publica a domnului Pop. Ne dorim ca guvernantii sa pretuiasca stiinta de carte si nu mai acceptam ca impostura, complicitatea si lasitatea sa guverneze sistemul de invatamant. Puteti veni oricand intre 9AM si miezul-noptii, pentru ca stim ca viata de parinte este foarte complicata si programul este mereu, contra-cronometru.

Invitam, de asemenea, sindicatele din invatamant si organizatiile de parinti sa ni se alature.

Cat despre cartile care vor fi colectate, speram ca Guvernul, prin Ministerul Educatiei, le va dona unor scoli pe care subfinantarea le-a adus in situatia de a nu avea o bliblioteca in care copiii sa gaseasca tot ce au nevoie", se precizeaza pe pagina de Facebook a evenimentului. Citeste... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro