INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2016, ETAPA a V-a - CUPA DOMNESTI - ARGES

Concursul: PRIMA PARTE 10:30 - antrenamente cronometrate 11:45 - manșele I și II de concurs (durata lor variază in funcție de numărul de concurenți), afișarea clasamentului pe grupe, clase și Open Poziția in clasament e dată de timpul cel mai bun realizat intr-una din cele trei manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

acum 78 luni (28 Sep 2016)

Toți argeșenii se pot bucura pe 1 octombrie de o experiență de neuitat, la ei acasă.

CUPA DOMNEȘTI - ARGEȘ se va desfășura sambătă 1 octombrie, in parcarea Targului Săptămanal Domnești, de la ora 10:30.

Pasionații de automobilism sunt invitați să se incrie la concurs, fie sunt piloți cu experiență care dețin automobile de conpetiție sau construite artizanal, fie că sunt șoferi amatori și conduc o mașină de serie. Juniorii și șoferițele beneficiază de grupe de concurs speciale.

După succesul "Cursei Campionilor" din toamna lui 2014, Primăria Domnești, puternic implicată in organizarea acestei competiții alături de "GT Auto Club Sportiv" și ACR, a decis să găzduiască din nou, in condiții excelente, cei mai buni piloți din țară la indemanare auto.

Concursul:

PRIMA PARTE

10:30 - antrenamente cronometrate

11:45 - manșele I și II de concurs (durata lor variază in funcție de numărul de concurenți),

afișarea clasamentului pe grupe, clase și Open

Poziția in clasament e dată de timpul cel mai bun realizat intr-una din cele trei manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

Caștigătorii vor fi răsplătiți cu produse de la Michelin, Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angelli, inghețată Corso, service de roți gratuit oferit de AutoZone, cupe și diplome.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro