Interlopul "Strugurel" si-a injunghiat iubita de 8 ori cu un cutit. Motivul - un mesaj de pe telefon

Interlopul

O gaesteanca in varsta de 31 de ani a ajuns de urgenta la spital, injunghiata de barbatul alaturi de care isi impartea viata. Barbatul a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Gaesti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile pentru infractiunea de violenta in familie, intrucat loviturile de cutit nu au fost penetranete, nepunandu-i viata in pericol.

acum 44 luni (20 Jan 2017)

O gaesteanca in varsta de 31 de ani a ajuns de urgenta la spital, injunghiata de barbatul alaturi de care isi impartea viata. Se pare ca cei doi s-au certat rau de tot, iar concubinul - intr-un moment de nebunie - a vrut probabil sa o omoare. Interlopul, pe numele sau de strada "Strugurel", in varsta de 34 de ani, din Titu, a luat foc atunci cand in telefonul iubitei sale a vazut un mesaj compromitator, de la un alt barbat. De altfel, aceasta ii spusese de cateva zile lui Srugurel ca vrea sa se desparta de el. A pus mana pe cutit si i-a aplicat nu mai putin de 8 lovituri de cutit in spate, in zona plamanilor, potrivit unor surse judiciare.

Barbatul a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Gaesti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile pentru infractiunea de violenta in familie, intrucat loviturile de cutit nu au fost penetranete, nepunandu-i viata in pericol. Cei doi traiau in concubinaj de un an de zile intr-un apartament din Gaesti. A fost implicat in nenumarate scandaluri in cele doua orase, iar cel mai rasunator a fost acela in care o tanara de 20 de ani a fost tunsa cu sabia, conform legii tiganesti. Un minor de 13 ani din neamul victimelor s-a luat la harta cu unul de 8 ani din clanul interlop Strugurel. De la neintelegerea minorilor au ajuns sa se bata adultii, iar membrii clanului Strugurel au fost cei mai violenti.

"Vor taxa de protectie"

"E treaba veche. Au venit sa ia taxa de protectie. De unde sa le dau? In urma cu fix un an doua grupari de interlopi s-au batut cu sabiile, in orasul Titu. Doi barbati si doua femei au ajuns la spital cu fracturi si plagi injunghiate din cauza unor neintelegeri. O tanara de 20 de ani a fost desfigurata in bataie si tunsa cu sabia dupa legea tiganeasca pentru ca l-ar fi inselat pe iubtul sau. De data aceasta a fost vorba de clanurile Bela si Lupu. Acestia au ajuns sa se fugareasca cu sabia in sediul politiei si sa rastoarne autospecialele de politie. O ta... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro