Interlopul Gabi Gentimir, din Vaslui, arestat alaturi de un membru al clanului Corduneanu, la Iasi

Astfel, politistii, sub coordonarea procurorilor, au dispus continuarea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a doi barbati, de 32, respectiv 37 de ani, sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu si lovire sau alte violente. S-a impacat cu victima, dar nu a scapat de puscarie Pe 23 septembrie 2008, Gentimir a fost trimis in judecata, in stare de arest, pentru lipsire de libertate si tentativa de viol. In timpul detentiei, Gentimir a divortat de trei ori de sotie in timpul detentiei In timpul detentiei, Schiopu a divortat si s-a recasatorit de trei ori, de sotia sa pentru a beneficia de mai multe vizite intime.

acum 98 luni (17 Jul 2015)

Astazi, cei doi interlopi urmeaza a fi prezentati judecatorilor ieseni cu propunere de arestare preventiva.

Un tanar din Iasi conducea un autoturism Fiat Ducato prin cartierul Galata, iar la un moment dat s-a intersectat cu un alt autoturism, un Ford Focus, in care se aflau patru tineri. Bogdan Corduneanu si Gabi Ciprian Gentimir l-au urmarit, au intrat in curtea casei, unde au fost intampinati de fratele soferului si inca un tanar. Joi seara, politistii au dat de urma celor doi batausi, iar Gentimir si Corduneanu s-au prezentat singuri la politie cu avocatii. Amandoi au fost retinuti pentru 24 de ore.

"Politistii au retinut doi barbati cercetati pentru comiterea infractiunilor de violare si lovire sau alte violente. Astfel, politistii, sub coordonarea procurorilor, au dispus continuarea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a doi barbati, de 32, respectiv 37 de ani, sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu si lovire sau alte violente.

Anchetatorii au informatii potrivit carora ca in autoturismul Ford in care se aflau Gentimir si Corduneanu se mai afla inca unul dintre fratii Corduneanu, respectiv Marian Simion Corduneanu.

Cine este Schiopu

Gabi Ciprian Gentimir este fratele interlopului Alis Gentimir si cumnat cu fratii Mihai si Vasile Dariescu, alti interlopi locali, condamnati pentru proxenetism. In iulie 2008, a fost condamnat la opt ani de inchisoare de Judecatoria Vaslui, ulterior, magistratii Curtii de Apel Iasi, scazandu-i pedeapsa de la opt ani la sapte.

Schiopu a fost arestat la inceputul lunii august 2008, la o sapamana dupa ce o tanara de 21 de ani, din municipiul Vaslui, a ajuns la spital batuta si arsa cu tigara. Fata a fost luata cu ambulanta de pe strada Calugareni, unde fusese gasita in stare de soc. Victima le-a declarat politistilor ca a fost batuta de Schiopu' care a sechestrat-o intr-un ta... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro