Interlopul care a ucis in bataie o eleva de a XI-a, dupa ce s-au drogat impreuna, condamnat la 27 de ani de inchisoare

Interlopul care a ucis in bataie o eleva de a XI-a, dupa ce s-au drogat impreuna, condamnat la 27 de ani de inchisoare

De altfel, cercetarile ulterioare crimei au aratat ca legatura dintre Clara si Dan a fost "consolidata" de banii si de drogurile pe care barbatul le furniza copilei si de care Clara a devenit, la un moment dat, dependenta. Atunci cand iubesti pe cineva, incerci sa il ajuti, nu sa il distrugi", Raluca Nicu, colega de clasa Daune de 1.000.000 de lei pentru familia victimei Desi initial nu a dat nicio declaratie la Parchet, Dan Cadar a recunoscut in cele din urma ca el este autorul omorului, fiind posibil ca barbatul sa se fi aflat sub influenta etnobotanicelor la momentul disputei cu Clara Maria Dragoi. In afara pedepsei de 27 de ani de inchisoare, pronuntata de Curtea de Apel Galati pe 1 iulie 2015, judecatorii l-au obligat pe criminal si la plata a 40.000 de lei drept daune materiale si 1.000.000 de lei cu titlu de daune morale catre tatal victimei, Bogdan Marian Dragoi.

acum 57 luni (2 Jul 2015)

Dragoste, droguri, crima

Parea o poveste de dragoste. O vreme, cunoscutii celor doi au crezut ca pe barbatul de 35 de ani si pe fata de doar 15 ani ii legau sentimente puternice.

Dupa trei ani, insa, adica dupa ce Dan Robert Cadar si-a ucis iubita, pe Clara Maria Dragoi, in bataie, adevarurile urate au inceput sa iasa la suprafata, dezvaluind lumii o poveste pigmentata cu numeroase scandaluri si batai, cu multa bautura si consum frecvent de droguri.

In acelasi timp, au inceput sa apara si o multime de scandaluri colaterale, care aveau sa ruineze complet familia criminalului. Povestea a iscat insa si multe controverse legate de moralitatea celor care au avut atingere cu intreaga poveste si care s-au facut ca nu vad legatura bolnavicioasa dintre victima si asasin. El major si ea minora

Dan Robert Cadar si Clara Maria Dragoi s-au cunoscut pe cand fata avea doar 15 ani si, la scurt timp, au inceput o relatie pe care unii ar putea-o considera de concubinaj. Fiu al unui prosper om de afaceri (tatal sau a ajuns la un moment dat chiar consilier judetean pe listele PDL Galati), Dan Robert Cadar s-a "remarcat" cu masinile luxoase, chefurile cu interlopi si consumul de droguri.

Cadar avea un cazier stufos, dobandit atat in Romania cat si in Italia, si era in evidentele politiei ca si consumator de droguri. Numai in Peninsula, barbatul a fost condamnat la cinci ani pentru proxenetism, pedeapsa care se adauga altor sentinte pentru furturi de autoturisme si pentru infractiuni la regimul circulatiei.

De altfel, cercetarile ulterioare crimei au aratat ca legatura dintre Clara si Dan a fost "consolidata" de banii si de drogurile pe care barbatul le furniza copilei si de care Clara a devenit, la un moment dat, dependenta.

"Cei doi consumau in mod frecvent droguri, in special din categoria celor denumite generic etnobotanice, dar si substan... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro