Interlopi vs Politie. Reactia unor agenti carora infractorii le-au spus in fata ca vor sa ucida un om: "L-am omorat, l-am taiet"

Interlopi vs Politie. Reactia unor agenti carora infractorii le-au spus in fata ca vor sa ucida un om:

"In cursul interventiei organelor de politie, inculpatii Amariei Ionut si Amariei Iulian au repetat de mai multe ori, in prezenta acestora si a martorilor care au iesit in drumul public din cauza altercatiei, amenintari cu moartea la adresa sefului de post de la Politia Holboca, spunand ca , inculpatii fiind nemultumiti de modul cum acesta isi exercita atributiile de serviciu", se arata in rechizitoriu.

acum 78 luni (29 Aug 2017)

Povestea in urma careia au fost trimisi in judecata Iulian, Ionut, Dumitru si Maricica Amariei a inceput pe 25 iulie, atunci cand intre familia Amariei si vecinii lor, familia Todirascu, a izbucnit un conflict din unei vaci. A doua zi, familia Todirascu a formulat plangere la politie si s-a refugiat la niste rude, de teama sa nu fie agresata de catre vecinii lor.

In aceeasi zi a intervenit si politia, care a avut o discutie cu cei din familia Amariei, in timpul discutiilor acestia spunand explicit ca intentioneaza sa ii omoare pe vecinii lor. "Au facut afirmatii in sensul ca o sa le taie gatul acestora, unghiile de la picioare o sa le smulga, iar daca vor ajunge pe mainile fratilor sai, - care sunt la inchisoare -, o sa-i faca femei", a declarat in timpul anchetei unul dintre politistii care au discutat cu membrii familiei Amariei.

Celalalt politist care a discutat cu scandalagii, seful de post din Holboca, comuna in care a avut loc conflictul, a declarat ca Maricica Amariei era cea care isi indemna, de fata cu politistii, sa il omoare pe capul familiei adverse. De asemenea, Iulian Amariei le-ar fi spus agentilor ca ii va toci unghiile cu ranga vecinului sau, adaugand, totodata, ca, daca bea, "ii mierleste pe loc". Principala nemultumire a celor din familia Amariei era ca, in timpul primului conflict, Iulian Amariei ar fi fost lovit de catre Vasile Todirascu. Politistii au incercat sa-i induplece pe cei din familia Amariei ca vecinul lor a recunoscut acest lucru, raspunsul lui Dumitru Amariei fiind: "cand il omoram, nu mai ai ce-i face!" Unifor-mele nu i-au speriat pe scandalagii, in momentul in care familia Todirascu a ajuns in fata portii familiei Amariei izbucnind un conflict violent, in urma caruia membrii celei dintai familii au fost loviti cu lopata si ranga, iar una dintre politiste a fost trasa de par de Maricica Amariei, suparata ca agenta nu o lasa sa ridice un topor de jos. "In cursul interventiei or... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro