Inteligenta feminina, in functie de zodie: femeia considerata o forta a inteligentei analitice

Inteligenta feminina, in functie de zodie: femeia considerata o forta a inteligentei analitice

Semnele de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn) sunt caracterizate, mai degraba, de o inteligenta practica, incadrata cumva intre inteligenta analitica si cea emotionala, ceea ce inseamna ca rezolva problemele osciland intre cele doua categorii, insa uneori se lasa conduse de partea emotionala cand ar fi nevoie de un simt analitic.

acum 88 luni (21 Nov 2015)

Femeia Scorpion te "citeste" dintr-o privire

Nativele care se remarca in mod deosebit in cazul inteligentei analitice sunt cele din zodia Varsatorului, iar in ceea ce priveste inteligenta emotionala femeile Scorpion sunt cele mai daruite.

Semnele de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn) sunt caracterizate, mai degraba, de o inteligenta practica, incadrata cumva intre inteligenta analitica si cea emotionala, ceea ce inseamna ca rezolva problemele osciland intre cele doua categorii, insa uneori se lasa conduse de partea emotionala cand ar fi nevoie de un simt analitic. Femeia Varsator, o forta a inteligentei analitice

Semnele de aer (Gemeni, Balanta si Varsator) sunt definite de inteligenta analitica, cea mai puternica reprezentanta a acestei categorii fiind femeia Varsator. Traiesc intr-o lume a ideilor si nativele din aceste zodii sunt caracterizate prin faptul ca aleg de cele mai multe ori ideile, datele concrete, in locul emotiilor si actiunilor impulsive. Tocmai pentru ca au nevoie de stimulare intelectuala intensa, aceste zodii sunt foarte sociabile, extrem de deschise comunicarii.

Semnele de apa (Rac, Scorpion si Pesti) sunt maestrii inteligentei emotionale, considerata de multi psihologi chiar mai importanta decat alte tipuri de inteligenta. In acelasi timp, este o persoana care reuseste sa empatizeze cu adevarat cu cei care au nevoie de o mana de ajutor si de cineva sa-i asculte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro