Intelbet, comunitatea pariorilor uniti din care se merita sa faci parte

De aceea, inainte de a paria online este bine sa te afli cat mai multe informatii despre pariuri, despre rating-urile caselor de pariuri online. De ce sa faci parte din comunitatea Intelbet Ai vrea sa incepi sa pariezi, dar nu stii foarte multe lucruri despre aceasta lume atat de interesanta a pariurilor? Cu cat vei descoperi mai mult comunitatea Intelbet, cu atat iti vei da seama ca ofera cele mai oneste si obiective ratinguri ale caselor de pariuri online, pentru ca fiecare parior sa aleaga cea mai potrivita casa de pariuri. De asemenea, se poate afla despre un lucru extrem de important pentru pariori, ratingul in functie de cote.

acum 47 luni (29 Jul 2016)

Te poti distra pariind pe echipa sau echipele tale favorite, si castiga bani. Acum, o poti face si din confortul casei tale, fiindca ai posibilitatea sa pariezi online. Poti paria si urmari stadiul pariurilor tale de casa prin intermediul computer-ului, sau de pe telefonul mobil sau tableta.

Trebuie insa fii foarte atent, deoarece unele pariuri pot fi destul de riscate. De aceea, inainte de a paria online este bine sa te afli cat mai multe informatii despre pariuri, despre rating-urile caselor de pariuri online. Este absolut necesar ca inainte sa pariezi sa stii cat mai multe despre casele de pariuri online legale din Romania.

De ce sa faci parte din comunitatea Intelbet

Ai vrea sa incepi sa pariezi, dar nu stii foarte multe lucruri despre aceasta lume atat de interesanta a pariurilor? Iti este teama sa pariezi din cauza ca nu te simti sigur pe tine. Nu-ti place sa te aventurezi de unul singur? Este o comunitate foarte unita de pariori. Datorita acestei posibilitati, tu, ca membru nou, ai sansa sa afli informatii foarte utile despre casele de pariuri online legale din Romania, despre ratingurile lor. Poti intreba alti membri ce parere au despre anumite case de pariuri, despre experienta lor cu anumite case de pariuri.

Ai sa vezi ca imediat ce incepi sa te informezi, teama iti va disparea si vei putea paria cu incredere. Zilnic te poti informa despre biletul zilei, adica despre ponturi pariuri facute zilnic de experti si pariori profesionisti.

Insa, pana te informezi tu, iti spun eu cate ceva despre expertii ce fac pronosticuri:

Mihai Mironica este commentator sportiv in grupul PRO din 1994. Are o experienta de aproape 10 ani ca editorialist la Pro Sport si Sport.ro de aproximativ 10 ani. A comentat tot felul de meciuri de la Campionatul Mondial, din cupele europene, etc.

Borja Pardo este CEO la Sphera Spo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro