"Intalnirea de la GRIVCO". Basescu a povestit la Adevarul Live cine a mediat intelegerea sa cu Voiculescu, in 2004

De cate ori il intrebi de ce nu isi ia tancurile gaseste o explicatie" Fostul presedinte Traian Basescu a explicat luni, la Adevarul Live, ca motivul pentru care a ales sa nu mearga in politica externa "pe relatia traditionala cu Franta" a fost acela ca "nu se lipea cu SUA" in acel moment.

acum 79 luni (4 May 2015)

Fostul presedinte Traian Basescu a relatat la Adevarul Live cum a avut el insusi o "intalnire la GRIVCO". La inceputul primului mandat, fostul sef al statului a mers sa se intalneasca cu Dan Voiculescu la sediul firmei sale pentru a-i propune sa retraga PC din alianta cu PSD, cu care participase la alegerile parlamentare si sa treaca in majoritatea care ar fi urmat sa sustina Alianta DA.

Cat despre Dan Voiculescu, cu care a avut un conflict deschis dupa ruperea Aliantei DA, Basescu spune ca, la fel ca si in cazul lui Adrian Nastase, nu are resentimente.

Citeste si: VIDEO Interviu-Eveniment: Fostul presedinte Traian Basescu a facut analiza ultimilor zece ani in fruntea statului Traian Basescu a venit luni, 4 mai, la Adevarul Live, pentru o discutie sincera despre cei 10 ani in fruntea statului. Fostul presedinte al Romaniei a explicat deciziile controversate pe care a trebuit sa le ia de-a lungul celor doua mandate la Cotroceni, cum si-a ales oamenii cu care a condus tara si enumera momentele critice in care a luat decizii capitale. Ce foaie i-a dat contracandidatului sau la dezbaterea finala din 2004 Fila pe care Traian Basescu i-a inmanat-o, la finalul ultimei dezbateri televizate dinaintea alegerilor din 2004, contracandidatului sau, Adrian Nastase, era "o foaie dintr-un dosar de Securitate al altcuiva", spune fostul presedinte, dupa 10 ani. De cate ori il intrebi de ce nu isi ia tancurile gaseste o explicatie" Fostul presedinte Traian Basescu a explicat luni, la Adevarul Live, ca motivul pentru care a ales sa nu mearga in politica externa "pe relatia traditionala cu Franta" a fost acela ca "nu se lipea cu SUA" in acel moment. Basescu spune ca a cultivat, in schimb, relatia cu Angela Merkel pentru ca "Germania nu-i fitecine", a fost "o tara corecta, care a spus intotdeauna ce doreste". De cate ori il intrebi de ce nu isi ia tancurile gaseste o explicatie" Fostul presedinte Traian Basescu a explicat luni, la Adevar... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro