Intalnire surprinzatoare pentru un salvamontist pe munte. "Am ramas fara cuvinte"

Intalnire surprinzatoare pentru un salvamontist pe munte.

Sambata, 4 noiembrie, salvamontistii din Busteni care se aflau in tura de zi au avut surpriza sa fie vizitati chiar de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, dar si de sotia acestuia, Carmen.

acum 29 luni (4 Nov 2017)

Sambata, 4 noiembrie, salvamontistii din Busteni care se aflau in tura de zi au avut surpriza sa fie vizitati chiar de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, dar si de sotia acestuia, Carmen. Cei doi se aflau impreuna cu un grup numeros de persoane si se pare ca au fost intr-o drumetie pe platoul Bucegilor. In drumul lor s-au oprit chiar la statia de telecabina de pe platoul Bucegilor.

"Noi am fost intr-o actiune de salvare a unei turiste filipineze care se ratacise pe munte, iar cand ne-am intors am vazut ca avem musafiri.

Presedintele Klaus Iohannis este un iubitor al muntelui si nu este pentru prima data cand se fotografiaza la munte cu diferite persoane.

In septembrie, Iohannis s-a fotografiat alaturi de mai multi tineri pe Varful Negoiu, imaginea fiind postata pe Facebook de un clujean.

In luna august, seful statului a postat pe Facebook o fotografie in care se afla la Balea Lac, marturisind ca drumetiile montane raman o pasiune pentru el si ca Romania are, probabil, cele mai spectaculoase peisaje din Europa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro