Intalnire intre Pavelescu si Basescu, pe tema aliantei PMP-PNTCD

Liderul taranist Aurelian Pavelescu s-a intalnit, miercuri, cu fostul presedinte Traian Basescu si lideri ai PMP, pentru a discuta despre strategiile de implementare a aliantei PMP-PNTCD semnata in urma cu cateva luni intre cele doua partide, conform unui comunicat PNTCD, informeaza Mediafax.

acum 105 luni (25 Feb 2015)

Liderul taranist Aurelian Pavelescu s-a intalnit, miercuri, cu fostul presedinte Traian Basescu si lideri ai PMP, pentru a discuta despre strategiile de implementare a aliantei PMP-PNTCD semnata in urma cu cateva luni intre cele doua partide, conform unui comunicat PNTCD, informeaza Mediafax. Am discutat despre continuarea proiectului aliantei PNTCD-PMP si despre un calendar de actiuni comune, pentru organizarea la nivel national si teritorial", a declarat Pavelescu, potrivit comunicatului.

"Pentru 2016 este nevoie stringenta sa constituim aceasta alianta, ca alternativa politica pe dreapta, interesul electoratului pentru un asemenea pol politic, consolidat, fiind semnificativ", a adaugat el. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro