Inspectie a Corpului de control al premierului la Spitalul Judetean din Cluj. "Se verifica modul in care este abordat pacientul cu politrauma"

Inspectie a Corpului de control al premierului la Spitalul Judetean din Cluj.

UPDATE 17.59 Conducerea SCJU Cluj spune ca verificarile Corpului de control al premierului vizeaza procedurile aplicate pacientilor cu politraumatisme Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Cluj-Napoca spune ca verificarile Corpului de control al premierului vizeaza procedurile medicale aplicate in cazul pacientilor cu politraumatisme.

acum 43 luni (19 Dec 2016)

UPDATE 17.59 Conducerea SCJU Cluj spune ca verificarile Corpului de control al premierului vizeaza procedurile aplicate pacientilor cu politraumatisme

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Cluj-Napoca spune ca verificarile Corpului de control al premierului vizeaza procedurile medicale aplicate in cazul pacientilor cu politraumatisme. Practic, verificarile vizeaza modul de functionare a acestor abordari ale pacientului cu politrauma", a declarat Monica Costin, directorul de ingrijiri medicale al unitatii medicale.

Corpul de control al premierului se afla in inspectie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, urmare a unei actiuni de control declansate in urma cu o saptamana.

"Incepand cu data de 19.12.2016, Corpul de control al primului-ministru efectueaza o inspectie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca in cadrul unei actiuni de control declansate pe data de 12.12.2016", a anuntat Corpul de control al premierului pe pagina de Facebook.

Conform sursei citate, actiunea de control vizeaza, in principal, modul de organizare si functionare a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, precum si orice alte aspecte considerate relevante de catre echipa de control, iar perioada supusa controlului este 1 ianuarie 2014 - prezent. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro