Inspectia Judiciara verifica acuzatiile Anei Maria Patru privind modul in care a fost citata la DNA

Inspectia Judiciara (IJ) s-a sesizat din oficiu dupa ce fosta sefa a AEP, Ana Maria Patru, a afirmat miercuri, la DNA Ploiesti, ca reprezentantii acestei structuri i-au dat telefon copilului ei pentru a o cita sa se prezinte la sediul DNA, informeaza Agerpres.

acum 57 luni (29 Sep 2017)

Inspectia Judiciara (IJ) s-a sesizat din oficiu dupa ce fosta sefa a AEP, Ana Maria Patru, a afirmat miercuri, la DNA Ploiesti, ca reprezentantii acestei structuri i-au dat telefon copilului ei pentru a o cita sa se prezinte la sediul DNA, informeaza Agerpres. Ar fi cerut un milion de euro mita

Ana-Maria Patru, la data faptelor presedinte al Autoritatii Electorale Permanente, este sub urmarire penala pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, spalare a banilor si inducerea in eroare a organelor judiciare.

"Si s-au gandit ei asa frumos ieri sa imi sune copilul la scoala si sa ii spuna ca trebuie sa vin in calitate de suspect la dumnealor astazi", a declarat, miercuri, fosta sefa a AEP.

Ana Maria Patru a fost pusa, miercuri, sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti intr-un nou dosar in care aceasta ar fi inculpata pentru infractiunile de trafic de influenta, spalare a banilor si inducere in eroare a organelor judiciare.

In decembrie 2016, Ana Maria Patru a fost trimisa in judecata de DNA Ploiesti sub acuzatia ca a primit mita de la firma Siveco, constand in contravaloarea unui apartament si a unui autovehicul pentru a asigura derularea, in bune conditii, a unor contracte pe care compania le avea cu AEP. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro