Inspectia judiciara: "CUMINTENIA PAMANTULUI" a fost retrocedata legal

Inspectia judiciara:

"Deci, fiecare roman, din aceasta tara, va da un euro, de la nou-nascut la pensionar, pentru ca, din punctul meu de vedere, niste judecatori sau un judecator a dat o hotarare gresita, ori eu i-am cerut ministrului Justitiei sa sesizeze CSM, si CSM, daca constata ca nu eu am dreptate, o sa-mi cer scuze.

acum 115 luni (15 Oct 2014)

Astfel, Inspectia Judiciara considera ca nu exista temei pentru a se incepe o cercetare disciplinara, privind modul cum a fost pronuntata o hotarare judecatoreasca, in cazul retrocedarii "Cuminteniei pamantului", arata Digi 24, decizia judecatorilor fiind facuta "in baza legii".

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara dupa ce premierul Victor Ponta a declarat ca decizia data, de judecatori, privind retrocedarea acestei opere a fost gresita si ca a cerut sesizarea CSM.

"Deci, fiecare roman, din aceasta tara, va da un euro, de la nou-nascut la pensionar, pentru ca, din punctul meu de vedere, niste judecatori sau un judecator a dat o hotarare gresita, ori eu i-am cerut ministrului Justitiei sa sesizeze CSM, si CSM, daca constata ca nu eu am dreptate, o sa-mi cer scuze. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro