Inna, Moga si Andra, in lupta pentru trofeul "Vocea Romaniei Junior": ce spun antenorii despre copiii talentati

Inna, Moga si Andra, in lupta pentru trofeul

De la lacrimi de bucurie, la lacrimi de tristete, voci extraordinare, piese minunate, copii superbi, viitorii artisti care ne vor fi colegi de scena Andrei, lui Marius si mie. Chiar daca incerc sa fiu pozitiva, zambitoare, sa nu transformam totul intr-o tragedie si le spun ca si eu am trecut prin aceste momente, important este sa nu renunte, sa aiba incredere si sa munceasca. Andra este un artist apreciat in Romania, copiii o iubesc si au multe de invatat de la ea, iar Marius a lucrat cu foarte multi artisti din tara si din afara si le poate impartasi din experienta pe care o are. Copiii de la "Vocea Romaniei Junior" sunt talentati, vor sa ajunga artisti mari, ei stiu deja de la varsta asta ce vor sa faca in viata si sunt determinati sa reuseasca, asa ca de cele mai multe ori sunt atenti si cooperanti. Unii accepta ca e doar o sansa din multe altele care vor urma si ca isi pot urma visul si daca nu au avut o zi buna la auditiile pe nevazute, altii au nevoie de mai multe incurajari ca sa o ia de la capat, dar toti pana la urma inteleg sensul unui concurs.

acum 88 luni (23 Feb 2017)

Incepand cu 26 februarie, serile de duminica vor fi dedicate marilor talente muzicale ascunse in micile voci ale Romaniei. Dupa succesul inregistrat de "Vocea Romaniei", Pro TV lanseaza varianta pentru copii a emisiunii, iar cei mici au sansa acum sa se faca remarcati in fata a milioane de romani.

Show-ul este prezentat de actorul Mihai Bobonete, care a vorbit pentru "Adevarul" despre noua ipostaza, si magicianul Robert Tudor, cunoscut publicului pentru participarea la "Romanii au Talent". Impreuna, cei doi vor fi alaturi, in culise, de sustinatorii concurentilor si ii vor incuraja pe cei mici indiferent de decizia juriului, format din unii dintre cei mai indragiti artisti din Romania.

Antrenorii Inna, Marius Moga si Andra isi vor concentra energia si timpul in indrumarea concurentiilor spre marele premiu. Cei trei artisti au vorbit despre experienta de a lucra cu cei mici si cum au facut fata emotiilor din timpul auditiilor pe nevazute. La ce sa ne asteptam de la "Vocea Romaniei Junior"? "Vocea Romaniei Junior" este un super show in care veti trai intens alaturi de copii si de noi. De la lacrimi de bucurie, la lacrimi de tristete, voci extraordinare, piese minunate, copii superbi, viitorii artisti care ne vor fi colegi de scena Andrei, lui Marius si mie. Si spun acest lucru pentru ca este delicat sa le vezi privirile triste atunci cand te intorci sa ii vezi in etapa blindurilor si niciun scaun nu s-a intors. Dar si in momentul in care trebuie sa renunt la niste copii pentru a merge in etapa urmatoare cu altii. Mi s-a rupt sufletul de multe ori, dar le-am explicat si au inteles si au privit cu maturitate faptul ca este un concurs care are niste reguli. Altfel, este minunat sa lucrez cu copiii, sunt super talentati, profesionisti, stiu exact ce vor, muncesc si nu se plang niciodata. Fiti cu ochii si urechile pe echipa INNA, avem multe surprize si momente frumoase pentru voi! Chiar daca incerc sa fiu pozitiva,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro