Inmormantarea lui Vadim Tudor. De ce a fost ingropat cu onoruri militare

Inmormantarea lui Vadim Tudor. De ce a fost ingropat cu onoruri militare

Inmormantarea lui Vadim Tudor a avut loc cu onoruri militare pentru ca detinea in continuare de ordinul "Steaua Romaniei". Intr-o prima instanta, magistratii i-au dat castig de cauza Tribunului, care au aratat in motivare faptul ca toate acuzatiile care i s-au adus pentru a i se retrage decoratia, precum declaratiile calomnioase la adresa unor politicieni si intelectuali si relatia sa cu Securitatea inainte de 1989 erau cunoscute cand i s-a oferit "Steaua Romaniei" de catre Ion Iliescu. Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei.

acum 101 luni (17 Sep 2015)

Inmormantarea lui Vadim Tudor a avut loc cu onoruri militare pentru ca detinea in continuare de ordinul "Steaua Romaniei". Decoratia a fost acordata de Ion Iliescu, pe 13 decembrie 2004, in ultimele sale zile de mandat la Palatul Cotroceni. Insa 3 ani mai tarziu, succesorul sau, Traian Basescu, semneaza "Decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler domnului Tudor Corneliu Vadim, senator". Intr-o prima instanta, magistratii i-au dat castig de cauza Tribunului, care au aratat in motivare faptul ca toate acuzatiile care i s-au adus pentru a i se retrage decoratia, precum declaratiile calomnioase la adresa unor politicieni si intelectuali si relatia sa cu Securitatea inainte de 1989 erau cunoscute cand i s-a oferit "Steaua Romaniei" de catre Ion Iliescu. In lipsa unei decizii definitive, Vadim Tudor a ramas cu decoratia "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler. De ce a murit politicianul

Slujba de inmormantare a lui Vadim Tudor a fost oficiata de 16 preoti. Ulterior s-a mai facut o oprire si in fata casei lui Vadim Tudor, unde s-a tinut o slujba scurta.

Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei. Diagnosticul medicilor a fost de edem pulmonar acut si, in ciuda faptului ca s-au straduit aproape doua ore sa-l resusciteze, decesul a fost confirmat de surse medicale din Spitalul Militar din Capitala.

Corneliu Vadim Tudor a fost supus in cursul zilei de luni inclusiv unei interventii chirurgicale, care a durat mai multe ore, insa aceasta a fost fara succes. Mai exact, el a fost internat de urgenta si in 2013, tot la Spitalul Militar Central. Sotia si cele doua fete l-au condus pe ultimul drum Vadim Tudor era casatorit de 28 de ani, iar in urma relatiei cu sotia sa Doina, au rezultat doua fete, Lidia si Eugenia. Daca pe cele doua fete le-a prezentat rar prin emisiuni de televiziune, alaturi de sotia sa Vadim Tudor s-a afi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro