Initiativa Romania coalizeaza partidele mici, dar integre. "Daca la Bucuresti nu scoatem un scor semnificativ, trenul a plecat din gara"

Initiativa Romania coalizeaza partidele mici, dar integre.

Lumea trebuie sa inteleaga ca nu poti sa semeni porumb si sa astepti grau. Asta incercam noi sa oferim, pentru ca intr-o alianta electorala oamenii trebuie sa fie inscrisi intr-un partid. "Un semnal al schimbarii" "Intalnirea va fi: o pledoarie pentru implicarea acestor comunitati in alegerile locale din Bucuresti si o invitatie catre membri ai comunitatilor de a candida pentru consiliile locale;

acum 50 luni (21 Jan 2016)

UPDATE Mihai Politeanu: Munca de consilier local nu e full time. Trebuie sa lucrezi doar cateva zile pe luna. Deci trebuie sa punem pe hartie un protocol de colaborare, plecand de la valori si principii. Sa punem pe hartie ce ne uneste.

UPDATE Lider miscarea Uniti Salvam: Haideti sa stam acasa sau haideti sa facem ceva!

UPDATE Cristian Soimaru: Nu suntem noi perfecti, dar hai sa ne implicam! E nevoie sa avem o alternativa. In 56 de zile maximum, trebuie sa existe o alianta inregistrata la tribunal. Lumea trebuie sa inteleaga ca nu poti sa semeni porumb si sa astepti grau. Daca nu ne unim, o sa patim ca la alegerile europarlamentare, unde au candidat zeci de partidulete, iar voturile s-au redistribuit catre PSD. Daca vom avea prea multi oameni care vor dori sa candideze si, in final, va fi greu sa alegem candidatii, putem sa-i stabilim dand cu banul.

UPDATE O intrebare din public: Pot candida doar cei care apartin de o formatiune sau poate candida orice persoana care vine la dvs? Raspunde Mihai Politeanu: Noi recomandam oamenilor sa mearga alaturi de partidul care ii este cel mai aproape. Asta incercam noi sa oferim, pentru ca intr-o alianta electorala oamenii trebuie sa fie inscrisi intr-un partid.

UPDATE Mircea Serdin: Ma mir cand ma uit cat de multe am reusit sa facem intr-un interval atat de scurt. Initiativa Romania nu impune nicio doctrina, nu sustine o ideologie de stanga sau de dreapta. Sa lasam deoparte subiectele mici, de nisa, care ne dezbina. Daca va fi o droaie de partide mici, cu diverse nume, oamenii nu vor sti cu cine sa voteze. Vrem un program comun pentru Bucuresti, o alternativa la partidele mari, sustinuta de societatea civila. Trebuie sa aducem un val de emotie.

"Un semnal al schimbarii"

"Intalnirea va fi: o pledoarie pentru implicarea acestor comunitati in alegerile locale din Bucuresti si o invitatie ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro