Inimile indienilor sunt sfasiate. Un mare producator de la Bollywood si o tanara creatoare de moda au murit in masacrul de la Istanbul, din noaptea de Anul Nou | VIDEO + FOTO

Doi renumiți indieni, producătorul Abis Rizvi și creatoarea de modă Khushi Shah, sunt printre cele 39 de victime ale atacului terorist care a avut loc, in noaptea de Anul Nou, la Istanbul, unde un atacator a deschis focul intr-un club, potrivit presei din India. Comunitatea de la Bollywood, indurerată de moartea producătorului Mogulul imoblilar și producătorul de film Abis Rizvi s-a aflat in clubul Reina din Istanbul, in noaptea de Anul Nou, cand un bărbat inarmat a deschis focul, cauzand moartea a 39 de persoane și rănirea altor 70. Opt suspecți, reținuți la Istanbul Opt persoane au fost reținute, luni, și plasate in detenție la Istanbul in cadrul anchetei privind carnagiul comis in noaptea de Anul Nou și revendicat de ISIS, a anunțat agenția de presă Dogan. Atacatorul a ucis și un ofițer de poliție turc, in varstă de 22 de ani, și un angajat al unei agenții de turism, in varstă de 47 de ani, care se aflau in fața clubului. Turcia, marcată de o serie de atacuri teroriste in 2016 Anul trecut, Turcia a fost marcată de mai mult de 30 de episoade violente. In 10 decembrie, o mașină a explodat in apropiere de stadionul Besiktas cauzand moartea a 44 de persoane, dintre care majoritatea ofițeri de poliție, și peste 150 de răniți. FOTO + VIDEO Un om de afaceri din statul american Delaware a scăpat de moarte, in noaptea de Anul Nou, cand un bărbat inarmat a deschis focul intr-un club din Istanbul, făcand 39 de morți.

acum 29 luni (3 Jan 2017)

Doi renumiți indieni, producătorul Abis Rizvi și creatoarea de modă Khushi Shah, sunt printre cele 39 de victime ale atacului terorist care a avut loc, in noaptea de Anul Nou, la Istanbul, unde un atacator a deschis focul intr-un club, potrivit presei din India.

Producătorul Bollywood Abis Rizvi, in varstă de 49 de ani, lucra la al doilea său film.

Vestea morții celor doi a fost anunțată pe Twitter de ministrul de Externe Sushma Swaraj. In atacul de la Istambul am pierdut doi cetățeni indieni. Victimele sunt fiul fostului parlamentar Abis Rizvi, și Khushi Shah din Gujarat", a scris șeful diplomației indiene, pe Twitter, citat de Bollywood Life.

Totodată, la scurt timp de la tragedie, Sushma Swaraj a precizat că Guvernul depunea toate eforturile pentru ca părinții acestuia să ajungă la Istanbul. In prezent, ne ocupăm cu formalitățile de viză. Am vorbit și cu tatăl Shri Ashok Shah, tatăl tinerei Khushi Shah, căruia i-am transmis condoleanțele noastre", a mai spus ministrul de Externe.

Comunitatea de la Bollywood, indurerată de moartea producătorului

Mogulul imoblilar și producătorul de film Abis Rizvi s-a aflat in clubul Reina din Istanbul, in noaptea de Anul Nou, cand un bărbat inarmat a deschis focul, cauzand moartea a 39 de persoane și rănirea altor 70.

Actorii de la Bollywood au primit cu șoc vestea morții acestuia. Ceea ce crede cineva, planurile pe care și le face, sunt răpite, intr-o clipă, de nebuni fanatci.

Și regizorul Madhur Bhandarkar s-a declarat surprins de veste: "Sunt socaț că mi-am pierdut unul dintre cei mai vechi și dragi prieteni, Abis Rizvi, care și-a pierdut viața in atacul din Istanbul". Care a fost vina lui Rizvi, de a fost impușcat? Moartea sa este extrem de nefericită și o pierdere pentru industrie", a declarat actorul.

Designerul Khushi Shah a rămas in Istanbul, după ce o intalnire a fost reprogramată

Khushi... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro