Ingredientul secret si tehnica marilor bucatari pentru prepararea cartofilor crocanti la exterior si pufosi in interior

Ingredientul secret si tehnica marilor bucatari pentru prepararea cartofilor crocanti la exterior si pufosi in interior

Daca ati incercat vreodata sa faceti cartofi prajiti exact ca cei pe care i-ati mancat in restaurat si nu v-au iesit, nu dati vina pe lipsa de indemanare.

acum 48 luni (19 Apr 2017)

Daca ati incercat vreodata sa faceti cartofi prajiti exact ca cei pe care i-ati mancat in restaurat si nu v-au iesit, nu dati vina pe lipsa de indemanare. Expertii de la site-ul alimentar Greatist.com au dezvaluit un truc incredibil de simplu care asigura cartofilor prajiti textura crocanta la exterior si pufoasa in interior.

Bucatarii spun ca totul tine de tehnica, intuitie si folosirea unui ingredient surprinzator: Folositi cartofi clasici, cei care au coaja maro. Recomandat ar fi o grosime de aproximativ un centimetru, pentru ca daca sunt prea grosi se vor arde la exterior inainte de a se gati suficient in interior.

Indepartati excesul de apa cu un servet si presarati pe fiecare cartof amidon de porumb, acesta este ingredientul secret al bucatarilor din marile restaurante.

Stropiti cartofii cu ulei de masline, asigurandu-va ca sunt acoperiti uniform.

Distribuiti-i uniform intr-o tava acoperita cu hartie de copt, asigurandu-va ca nu sunt prea apropiati sau ca se suprapun. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro