Ingredientele minune care ajuta la combaterea caderii parului

Un păr plin de vitalitate, strălucire și rezistență sunt semnele feminității și ale tinereții la femei, dar și o emblemă a masculinității la bărbați. Unul dintre cele mai importante este Complexul bioactiv Procapil (o combinațe de trei substanțe active: biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care imbunătățește micro-circulația și acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza) care se regăsește și in produsele Rekze Laboratories și-a dovedit eficiența prin teste clinice in oprirea căderii părului și in același timp stimulează creșterea acestuia.

acum 49 luni (25 Aug 2016)

Un păr plin de vitalitate, strălucire și rezistență sunt semnele feminității și ale tinereții la femei, dar și o emblemă a masculinității la bărbați.

Pentru că ingredientele din produsele pentru păr au o contribuție mare in menținerea și restabilirea sănătății părului, compania Rekze Laboratories a dezvoltat o linie inovatoare impotriva căderii părului pentru a oferi rezultate maxime prin intermediul unor produse care pot fi eliberate fără prescripție medicală. Ingredientele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajută la reducerea toxinelor care ar putea cauza părul să devină casant și subțire și să imbunătățească abilitatea scalpului de a susține creșterea unui păr sănătos care este mai puțin predispus ruperii și căderii. Linia de produse destinată căderii părului și stimulării creșterii acestuia include și singurele șervețele umede tratament de pe piață menite să curețe, să hrănească și să mențină prospețimea scalpului pe toată durata zilei. Unul dintre cele mai importante este Complexul bioactiv Procapil (o combinațe de trei substanțe active: biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care imbunătățește micro-circulația și acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza) care se regăsește și in produsele Rekze Laboratories și-a dovedit eficiența prin teste clinice in oprirea căderii părului și in același timp stimulează creșterea acestuia.

Un al compus minune este complexul Kapilarine, cunoscut drept unul dintre cele mai puternice remedii impotriva căderii părului și care ajută la regenerarea acestuia. Ca și complexul Procapil, Kapilarine este un ingredient natural care conține un mix de extracte de plante, Kigelia Africana, Salvie, scorțișoară și Gingko biloba. Acesta stimulează microcirculația și metabolismul celular al scalpului și reduce inflamațiile care contribuie la seboree. Acest ingredient nu numai c... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro