Ingredientele din bucatarie care va pot ajuta in lupta impotriva cheliei

Ingredientele din bucatarie care va pot ajuta in lupta impotriva cheliei

Aproape jumatate (47%) dintre barbatii din Romania se confrunta cu probleme legate de caderea parului, potrivit unui studiu realizat la nivel national de catre compania de cercetare de piata GfK Romania, pentru o companie producatoare de sampoane

acum 84 luni (4 Feb 2016)

Calvitia este considerata una dintre cele mai inestetice deficiente pe care o poate avea un barbat. Industria farmaceutica ofere mai multe solutii pentru prevenirea sau reducerea riscului aparitiei cheliei, insa multi dintre cei care sufera de aceasta afectiune prefera sa apeleze la tratamentele naturiste.

Journal of Cosmetic Dermatology, o publicatie ce aduna informatii stranse in urma unor studii stiintifice, a publicat un articol, citat de csid.ro, despre tratamentele naturiste care ar putea ajuta persoanele afectate de calvitie.

Printre solutiile mentionate de sursa citata se numara sucurile de ceapa, usturoi sau ghimbir.

Consumul de ardei iuti, ce contine substanta capsaicina, ar fi de asemenea de folos pentru cei care se confrunta cu o cadere accelerata a parului. Uleiurile de masilne, argan, jojoba, eucalips sau cocos sunt de asemenea recomandate.

Aproape jumatate (47%) dintre barbatii din Romania se confrunta cu probleme legate de caderea parului, potrivit unui studiu realizat la nivel national de catre compania de cercetare de piata GfK Romania, pentru o companie producatoare de sampoane ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro