Inginerul obsedat sexual care a convins peste 1.000 de copile sa-i pozeze goale

Inginerul obsedat sexual care a convins peste 1.000 de copile sa-i pozeze goale

Mihai Caragea (37 ani), originar din Galati, lucra de cativa ani ca inginer la Santierul Naval din Mangalia si locuia intr-un camin al firmei. Masura a fost prelungita de instanta in luna mai 2016, dar barbatului nu i s-a parut ca faptele sunt atat de grave, incat sa justifice mentinerea lui in arest preventiv si a atacat decizia la Curtea de Apel Ploiesti, cerand sa fie judecat in libertate, insa judecatorii au stabilit ca acesta sa ramana dupa gratii.

acum 46 luni (2 Jun 2016)

Mihai Caragea (37 ani), originar din Galati, lucra de cativa ani ca inginer la Santierul Naval din Mangalia si locuia intr-un camin al firmei.

Galateanul a ajuns in atentia procurorilor DIICOT dupa ce acestia au fost sesizati de parintii unie fetite de noua ani, din Ploiesti, pe care individul o santaja pentru a se fotografia in ipostaze indecente.

Procurorii DIICOT Ploiesti au stabilit ca Mihai Caragea a racolat, santajat si hartuit pe Internet peste 1.000 de fetite, scopul fiind acela de a-si satisface obsesiile sexuale.

El locuia intr-un camin de nefamilisti din apropierea santierului, iar in camera pe care o ocupa isi pusese la punct un adevarat "laborator" de pornografie infantila, dupa cum rezulta din informatiile primite de la procurorii DIICOT.

"In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca inculpatul Caragea Mihai a contactat prin intermediul unei retele de socializare o minora in varsta de noua ani pe care a determinat-o sa se fotografieze in ipostaze sexuale explicite.

Se recomanda ca fiind un baietel

Obsedatul sexual se recomanda de cele mai multe ori ca fiind un baiat de varsta fetitelor, pentru a le castiga increderea.

"Din cercetarile efectuate in cauza a rezultat ca inculpatul coresponda prin intermediul retelei de socializare cu peste 1.000 de minore avand varste apropiate victimei sau chiar mai mici (de aproximativ 3-4 ani), o parte dintre ele fiind fotografiate in ipostaze sexuale explicite", au stabilit procurorii DIICOT Ploiesti.

Dupa ce au fost demarate cercetarile in acest caz la plangerea prealabila a familiei fetitei de noua ani, din Ploiesti, parintii altor copii din cel putin zece localitati ale tarii au denuntat faptele la care s-a dedat galateanul.

Masura a fost prelungita de instanta in luna mai 2016, dar barbatului nu i s-a parut ca fap... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro