Inginerii care au dat munca de la corporatie pe albinarit. In magazinul online vand miere "vie" din 150 de stupi

Inginerii care au dat munca de la corporatie pe albinarit. In magazinul online vand miere

Mierea de salcam se vinde cel mai bine La magazinul online pe care l-au deschis in 2012, in care au investit 1.500 de euro(in partea de site, etichetare, imagini, promovare), cele mai cautate sortimente de miere sunt mierea de salcam, care costa de la 23 de lei/400 g, si mierea poliflora, care se vinde cu 13 lei/400 g, extremele, cea mai scumpa si cea mai ieftina. La magazinul online, FagureleCuMiere.ro, clientii gasesc o gama variata de produse, pe langa miere de toate soiurile: miere de balta, de coriandru, de menta, de amorfa, de rapita, tei, floarea soarelui, de mai, de mana(Mierea de mana (mierea de padure) este singura miere naturala din tara noastra care nu este produsa de albine din nectarul florilor.

acum 66 luni (4 Oct 2017)

"Mierea bruta" sau " vie" pe care o comercializeaza cei doi bucuresteni ajunge la consumatori din toate zonele tarii-persoane care doresc sa manance sanatos, gradinite, cafenele si chiar in Europa. Putem prezenta clientilor nostri toate documentele legale: atestat de producator, document DSV, analizele mierii care se demostreze produsul de calitatea pe care il comercializam", explica Dan Capitanu.

Traditie in cresterea albinelor

Convinsi ca o afacere de familie cu produse apicole le va aduce linistea, dar si banutii care sa le asigure traiul zilnic, sotii Capitanu au riscat in 2012 si au deschis magazinul online, dupa ce au renuntat la propriile job-uri care le ofereau stabilitate si un venit sigur. Cu traditie in familie in cresterea albinelor, socrii fac apicultura de peste 30 de ani, Dan si Maria Capitanu au inceput in 2008 sa se ingrijeasca indeaproape de albine.

Mierea pe care o vand provine de la cei aproximativ 150 de stupi, vatra de stupina fiind in comuna Mihai Bravu care apartine de Aria Protejata Parcul Comana, dar si de la stupii socrilor, cu vatra de stupina in Dobrogea. Astfel, apicultorii duc stupinele in diferite zone cu un mare potential melifer intr-o anumita perioada, urmand ca, dupa expirarea perioadei optime de cules melifer, stupina sa se deplaseze in alta zona propice culesului. Astfel, prin stuparit pastoral se pot valorifica succesiv mai multe culesuri intense melifere de productie si de intretinere.

Mierea de salcam se vinde cel mai bine

La magazinul online pe care l-au deschis in 2012, in care au investit 1.500 de euro(in partea de site, etichetare, imagini, promovare), cele mai cautate sortimente de miere sunt mierea de salcam, care costa de la 23 de lei/400 g, si mierea poliflora, care se vinde cu 13 lei/400 g, extremele, cea mai scumpa si cea mai ieftina. In afara de miere, Dan si Maria Capitanu ofera si alte produse a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro