INFOGRAFIE Balonul de Aur: Cristiano Ronaldo, favorit la "hat-trick"

INFOGRAFIE Balonul de Aur: Cristiano Ronaldo, favorit la

Si in disputa dintre atacantul portughez de la Real Madrid si portarul german de la Bayern Munchen exista un favorit, si acela e Cristiano Ronaldo. Lupta stransa la antrenori Cristiano Ronaldo e favorit si la pariuri, cu o cota de 1,18, in vreme ce Neuer si Messi aduc inapoi de 6 ori, respectiv de 9 ori, suma celui care are curajul sa mizeze pe ei.

acum 74 luni (12 Jan 2015)

Brazilianul Kaka, in 2007, a fost ultimul jucator declarat cel mai bun din lume in afara tandemului format din super-starurile Lionel Messi si Cristiano Ronaldo. Incepand din 2008, argentinianul si portughezul au monopolizat discutia despre "Balonul de Aur", cea mai ravnita distinctie fotbalistica pe plan individual.

Luni seara, cu ajutorul selectionerilor, capitanilor de echipe nationale si jurnalistilor din intreaga lume, forul mondial (FIFA) va anunta castigatorul editiei 2014, intr-o gala spectaculoasa programata la Zurich, care va incepe la 19.15, in direct pe EuroSport si DolceSport. Trofeul acordat de France Football incepand cu 1956, si impreuna cu FIFA din 2009, se joaca intre Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer si Lionel Messi. In realitate, doar primii doi au sanse sa puna mana pe prestigioasa distinctie, pentru ca argentinianul nu a avut un sezon stralucit cu Barcelona si a mai pierdut si Cupa Mondiala.

Si in disputa dintre atacantul portughez de la Real Madrid si portarul german de la Bayern Munchen exista un favorit, si acela e Cristiano Ronaldo. Pe langa triumful din Liga Campionilor, pentru lusitan vorbesc cifrele incredibile, cele 61 de goluri marcate in 2014 in 60 de meciuri, iar Balonul de Aur este pana la urma un trofeu individual. In schimb, Michel Platini si alti oameni de fotbal cred ca germanul e mai indreptatit sa puna mana pe trofeu.

Lupta stransa la antrenori

Cristiano Ronaldo e favorit si la pariuri, cu o cota de 1,18, in vreme ce Neuer si Messi aduc inapoi de 6 ori, respectiv de 9 ori, suma celui care are curajul sa mizeze pe ei. O lupta mult mai stransa se da la "Antrenorul anului", unde candidati sunt Joachim Low (campion mondial cu Germania), Carlo Ancelotti (castigator al Ligii Campionilor cu Real) si Diego Simeone (campion in Spania cu Atletico si finalist al al Ligii Campionilor). La Zurich se mai acorda si alte trofee, cel mai frumos gol, cea mai buna echipa si cea mai buna fotbalista. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro