INFOGRAFIC Totul despre penalty-urile din Liga 1 Betano

INFOGRAFIC Totul despre penalty-urile din Liga 1 Betano

Golgheterii de la punctul cu var vin de la CFR si Dinamo: Culio a marcat de 6 ori iar Paul Anton de 4. Pariaza pe penalty-uri la categoria SPECIALE Penedo ii sperie pe executanti Jaime Penedo e cel mai bun din Liga 1 cand vine vorba de penalty-uri. Dupa 20 de etape, media este de un 11 metri aratat la 3,7 meciuri. Procentajul de lovituri transformate e mai bun acum, crescand de la 79% la 82%.

acum 32 luni (8 Dec 2017)

CFR e campioana penalty-urilor. Sepsi, ultima in top

CFR sta cel mai bine in clasamentul penalty-urilor: a primit 7, le-a transformat pe toate, iar impotriva clujenilor a fost dictata o singura lovitura de la 11 metri. Golgheterii de la punctul cu var vin de la CFR si Dinamo: Culio a marcat de 6 ori iar Paul Anton de 4.

"Cainii" se remarca si la penalty-uri impotriva lor, cu 6, la fel ca Sepsi. Echipa din Sfantu Gheorghe a primit 5 goluri, cele mai multe, si nu a beneficiat de niciun penalty in primele 20 etape!

CFR Cluj - ACS Poli Timisoara, sambata de la ora 20:00 in Liga 1 Betano. Pariaza pe penalty-uri la categoria SPECIALE

Penedo ii sperie pe executanti

Jaime Penedo e cel mai bun din Liga 1 cand vine vorba de penalty-uri. Alti patru portari si-au salvat echipa la loviturile de pedeapsa: Nita (FCSB), Fejer (Sepsi), Greab (Gaz Metan) si Draghia (Juventus).

Pe langa cele 6 aparatate de portari a mai fost doar o ratare. Gustavo e singurul executant care nu a nimerit spatiul portii, impotriva celor de la Juventus. Reiese ca din 38 penalty-uri, 31 au fost transformate si 37 au fost pe poarta!

Dinamo - Voluntari, luni de la ora 20:00 in Liga 1 Betano.

Imposibil de marcat in finalul meciului

Daca procentajul penalty-urilor transformate e unul bun (81,5%) per total, in ultimele 5 minute ale meciului e dezastruos.

Atacantii au sanse mult mai mari sa obtina o lovitura de la 11 metri in repriza a doua. Cele mai multe au fost intre minutele 46 si 60, 9, mai multe decat in prima jumatate de ora!

Au fost 5 meciuri cu cate doua lovituri de pedeapsa: Voluntari - Dinamo (et. 8), CFR - Craiova (9), Botosani - Iasi (11), Sepsi - FCSB (13) si Chiajna - Astra (18). Meciul dintre Sepsi si FCSB e singurul in care s-au dat doua pentru aceeasi ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro