Indiferenta si cinismul autoritatilor din Vaslui care au plantat la loc indicatorul stamb si subred care a ucis o studenta. Gestul emotionant al apropiatilor fetei

Indiferenta si cinismul autoritatilor din Vaslui care au plantat la loc indicatorul stamb si subred care a ucis o studenta. Gestul emotionant al apropiatilor fetei

Fratele Gianinei a murit la trei ani dupa ce absolvise scoala de subofiteri FOTO Facebook Accidentul stupid care a dus la moartea tinerei de 21 de ani Potrivit politistilor, soferul, un tanar de 19 ani din municipiul Vaslui, a pierdut controlul asupra directiei masinii in sensul giratoriu din zona ICIL din cauza vizibilitatii reduse pe motiv ca ar fi avut geamurile aburite dupa ce a iesit de la o spalatorie din zona.

acum 71 luni (4 Jan 2017)

Strambat si subred, insemnul care marcheaza trecerea de pietoni din zona pastreaza vii urmele tragediei din 30 noiembrie, cand Gianina Spunache a fost secerata intr-un mod brutal si nedrept.

Apropiatii tinerei de 21 de ani, studenta la Universitatea de Arta si Design (UAD) din Cluj, s-au adunat marti seara la locul tragediei si pe langa candele si un tablou cu fotografiile Gianinei, au legat zeci de panglici albe de indicatorul care a cazut peste ea. Colegii Gianinei Spunache au postat un mesaj in memoria acesteia pe pagina de Facebook a Universitatii:

"O veste dureroasa a marcat comunitatea UAD in aceste zile, un accident care a intrerupt firul vietii pentru o persoana optimista, pozitiva, luminoasa. Este un moment de reflectie asupra imprevizibilitatii si fragilitatii vietii, a lucrurilor incontrolabile si uneori, nedrepte.

Rudele, prietenii si toti cei care au cunoscut-o pe Gianina sunt in stare de soc.

Fratele Gianinei a murit la trei ani dupa ce absolvise scoala de subofiteri FOTO Facebook

Accidentul stupid care a dus la moartea tinerei de 21 de ani

Potrivit politistilor, soferul, un tanar de 19 ani din municipiul Vaslui, a pierdut controlul asupra directiei masinii in sensul giratoriu din zona ICIL din cauza vizibilitatii reduse pe motiv ca ar fi avut geamurile aburite dupa ce a iesit de la o spalatorie din zona.

Tanarul aflat la volan a parasit partea carosabila si a lovit indicatorul care semnaliza trecerea de pietoni din fata Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor. Conducatorul auto nu era baut in momentul producerii accidentului, insa lipsa de experienta in conducere a dus la pierderea controlului asupra directiei de deplasare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro