India: O mie de arestari intr-un caz spectaculos de trisat la examen

Politia indiana a anuntat duminica circa o mie de arestari dupa difuzarea la TV a unor imagini cu prieteni si parinti urcati pe zidurile unui centru de examen pentru a-i ajuta pe candidati.

acum 65 luni (22 Mar 2015)

Politia indiana a anuntat duminica circa o mie de arestari dupa difuzarea la TV a unor imagini cu prieteni si parinti urcati pe zidurile unui centru de examen pentru a-i ajuta pe candidati. Imaginile, care au facut inconjurul retelelor de socializare, arata zeci de oameni cu telefoane mobile si fituici, agatati la ferestrele unei cladiri cu patru etaje din statul Bihar, transmite AFP.

In imagini realizate la alte centre de examen se pot vedea reprezentanti ai corpului didactic si politisti care se uita fara sa reactioneze la scene asemanatoare.

Plasati in arest preventiv, trisorii si complicii lor urmeaza sa plateasca o cautiune de cel putin 2.000 de rupii (30 de euro) pentru a fi eliberati, a informat un oficial al politiei din Bihar, Gupteshwar Pandey. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro