INCREDIBIL! Stefan Banica Jr., ATAC DUR la adresa lui Brenciu: "Vorbesti mult si ma obosesti"

INCREDIBIL! Stefan Banica Jr., ATAC DUR la adresa lui Brenciu:

"Nu a fost nimic in capul lui cand a aruncat cu scaunul" Intrebat despre reactia pe care a avut-o atunci cand un concurent interpreta o piesa emotionanta, Stefan Banica Jr.

acum 76 luni (16 Sep 2014)

Vineri seara va avea loc prima editie a emisiunii X Factor, in care noile achizitii ale Antenei 1 vor incerca sa faca spectacol. si Delia Matache, alaturi de prezentatorii Razvan si Dani, au fost prezenti astazi la intalnirea cu presa, pentru a raspunde intrebarilor venite din partea jurnalistilor. "Pe vremea cand lansam eu albume, tu nu stiai ce e ala un album. Nu am cum sa il schimb la 40 de ani. Si nici nu ma intereseaza. Nu e treaba mea", a fost replica lui Stefan, cand Brenciu incerca sa explice cat de consistent va fi X Factor, in acest sezon.

"Nu a fost nimic in capul lui cand a aruncat cu scaunul" Intrebat despre reactia pe care a avut-o atunci cand un concurent interpreta o piesa emotionanta, Stefan Banica Jr. nu a reusit sa raspunca, iar Horia Brenciu a intervenit. "Nu a fost nimic in capul lui cand a aruncat cu scanul in platou". A fost tare tipul daca a reusit sa ma determine sa nu ma contolez." ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro