INCREDIBIL! Marcus - trupa MAXIM: "Mi-am PARASIT familia"

INCREDIBIL! Marcus - trupa MAXIM:

Se pot lauda ca se intretin singuri Dupa o perioada destul de grea, in care erau intretinuti de parinti, cei de la trupa Maxim au ajuns "baieti mari" si se descurca, desi sunt pe piata doar de un an.

acum 115 luni (22 Sep 2014)

Saptamana trecuta, trupa Maxim a fost premiata, la Sibiu, in cadrul Media Music Awards, pentru cel mai bun debut. Desi au doar 2 piese celebre, pustii de la Maxim se bucura de succes intr-un timp mai scurt decat si-au imaginat vreodata. "In 2 saptamani avem aproape 3 milioane de vizualizari la piesa , si intra pe tot mai multe radio-uri. Mi-am parasit familia pentru trupa, desi nu sunt obisnuit sa stau departe de ea. Am facut un cover, l-am pus pe youtube, l-a vazut Adi Sana si ne-a chemat la studio. De acolo a inceput totul", povesteste Marcus.

Se pot lauda ca se intretin singuri

Dupa o perioada destul de grea, in care erau intretinuti de parinti, cei de la trupa Maxim au ajuns "baieti mari" si se descurca, desi sunt pe piata doar de un an. Chiar nu ne asteptam sa se intample atat de repede", ne-a mai spus Marcus. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro